Zonnepanelen Deurne

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Deurne!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

Zonnepanelen Deurne

BEREKEN JE BESPARING

+ Speciaal voor jou als inwoner van gemeente Deurne!
+ Altijd de scherpste prijzen op zonnepanelen
+ Gratis advies en offerte op maat
+ Klantenbeoordeling van 8.9 gemiddeld
+ Binnen 24 uur aan de slag!

Sluit je aan?

0

Zonnepanelen Deurne

Beste inwoner van gemeente Deurne, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van de gemeente Deurne overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur, Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Solar Concept is je graag van dienst! Wie zijn we? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners van gemeente Deurne hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen en dit is een slimme keuze! Ruim 4.000 woningen zijn inmiddels al voorzien van zonnepanelen, lekker bezig! Deze woningeigenaren wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd in besparen en verduurzamen in Deurne? Lees snel verder!

Benieuwd hoeveel jij kan besparen als inwoner van gemeente Deurne?

Samen verduurzamen we gemeente Deurne! Sluit je aan en vul ons formulier in. Wij nemen dan een kijkje op je dak, en nemen contact met je op met een scherp aanbod!

Waarom verduurzamen?

De gemeente Deurne heeft de doelstelling om in  2050 alleen nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met daarbij de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daarbij helpen, zo zijn er al veel initiatieven gestart, zowel vanuit bedrijven als bewoners, om de gemeente te verduurzamen.

De gemeente liggende in het Metropoolregio Eindhoven hebben gezamenlijk een RES opgezet; een Regionale Energie Strategie. Hiermee brengen ze in kaart hoe en waar energie bespaard kan worden, door middel van duurzame elektriciteitsbronnen. 

zonnepanelen Deurne

Altijd voor de +Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen product dat een grote bijdrage levert aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Daarnaast worden zonnepanelen alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning beschikbaar is. Genoeg mensen ervaren alsnog financiële drempels voor het aanschaffen van zonnepanelen.  Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of andere regelingen aan. Neem ook eens een kijkje of de gemeente Deurne je op dit gebied kan bijstaan.

 

Handige links

De gemeente Deurne ondersteunt huiseigenaren met informatie en energiemaatregelen. 

Echter zet niet alleen de gemeente zich in om jouw woning toekomsbestendig te maken. Ook partijen als Stroomversnelling Brabant zijn hier druk mee bezig. Zij hebben al meer dan 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Ook het SVn ondersteunt woningeigenaren door middel van duurzaamheidsleningen. Neem eens een kijkje op deze site voor meer handige informatie. Zo krijg je een beeld over wie ze zijn en waar zij zich mee bezighouden.

deskundig advies zonnepanelen

Ook besparen als inwoner van gemeente Deurne?

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen vervolgens een kijkje op jouw dak, waarna we contact met je opnemen met het scherpste aanbod!

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid om zelf besparingen door te voeren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Deurne verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen uitzoeken

Meer verduurzamen?

Deurne is dus goed bezig. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Gelukkig zijn er binnen de gemeente genoeg mogelijkheden, waardoor iedereen kan bijdragen. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid binnen de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op deurne.nl/duurzaamdeurne

 

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kun je BTW terugvragen op zonnepanelen?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!