Zonnepanelen in gemeente Boxtel

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Boxtel!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

Zonnepanelen in gemeente Boxtel

BESPAAR MET ZONNEPANELEN

+ Speciaal voor jou als inwoner van Boxtel!
+ 35.000+ tevreden klanten
+ Klantenbeoordeling van 9.0 gemiddeld
+ Gratis advies en offerte op maat

Sluit je aan?

0

Lekker bezig Boxtel! 

Beste inwoner van gemeente Boxtel, jij bent lekker bezig! Inmiddels zijn er al veel inwoners van de gemeente Boxtel overgestapt op zonnepanelen van de lokale installateur, Solar Concept uit Schaijk. Sluit jij ook aan? 

Je kan nu je woning verduurzamen tegen een scherpe prijs. Solar Concept helpt je graag verder! Wie zijn we? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen! Wij hebben alle kennis onder één dak, waardoor we het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen kunnen bieden. Veel inwoners van gemeente Boxtel hebben hebben al besloten om zonnepanelen aan te schaffen en dit is een slimme keuze! 3.800 woningen zijn inmiddels al voorzien van zonnepanelen. Deze woningeigenaren wekken hun eigen elektriciteit op en besparen op hun maandelijke energierekening. Ook geïnteresseerd? Lees snel verder!

Vraag hier je zonnepanelen offerte aan!

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energierekening en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor zonnepanelen. Vul je postcode en huisnummer in en ontvang een scherp aanbod op maat van Solar Concept, dé lokale zonnepanelenexpert.

Waarom verduurzamen?

De gemeente Boxtel heeft de doelstelling om in  2050 alleen nog duurzame energie op te wekken en te gebruiken, met daarbij de juiste balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daaraan zijn steentje bijdragen. Er zijn al veel initiatieven gestart, zowel vanuit bedrijven als bewoners, om de gemeente te verduurzamen.

Gemeente Boxtel werkt mee aan de Regionale Energiestrategie. Samen met andere gemeenten in Noordoost-Brabant werken zij uit hoeveel duurzame energie zij gaan opwekken + waar & wanneer dit gaat gebeuren.

zonnepanelen den bosch

Altijd voor de +

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen zijn een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te kunnen realiseren. Deze oplossing wordt alsmaar goedkoper. Als gevolg hiervan wordt de financiële steun vanuit de overheid afgebouwd. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning beschikbaar is. Veel gemeenten bieden subsidies, leningen of regelingen aan. Helaas biedt de gemeente Boxtel momenteel geen subsidies of leningen voor het verduurzamen van je huis. Dat wil niet zeggen dat er geen leningen te verkrijgen zijn. Zo zijn er leningen te verkrijgen via SVn. Neem een kijkje op hun website om erachter te komen of jij als inwoner van gemeente Boxtel in aanmerking komt.

 

Handige links

Niet alleen de gemeente zet zich in om jouw woning toekomsbestendig te maken. Ook partijen als Stroomversnelling Brabant zijn hier druk mee bezig. Zij hebben al meer dan 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze site voor meer handige informatie. Zo krijg je een beeld over wie ze zijn en waar zij zich mee bezighouden.

deskundig advies zonnepanelen

Benieuwd hoeveel jij kan besparen?

Samen verduurzamen we Boxtel! Sluit je aan en vul dit formulier in. Wij nemen contact met je op, bekijken je dak en sturen je vervolgens een scherp aanbod.

Lokale partners

De gemeente neemt dus verantwoordelijkheid om zelf besparingen door te voeren. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale partners om Boxtel verder te verduurzamen. Deze partijen zetten zich in om bedrijven, huurders, woningeigenaren en agrariërs hierin bij te staan. de volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen uitzoeken

Meer verduurzamen?

Boxtel is dus goed bezig, maar veel handen maken licht werk. Ook jij kan bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid in de gemeente, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die de gemeente neemt op boxtel.nl.

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe kan ik zonnepanelen aanvragen bij Solar Concept?
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Wat kosten zonnepanelen?
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

Over ons

Over ons

Alles wat je moet weten over ons is hier te vinden!

Kenniscentrum

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!