0

Ik wil ook zonnepanelen

Lekker bezig Beek! 

Hey inwoner van de gemeente Beek, jij bent lekker bezig!

Inmiddels zijn er al veel bewoners van de gemeente Beek overgestapt op zonnepanelen van Solar Concept, de lokale installateur uit Heerlen. Sluit jij ook aan? 

Je huis verduurzamen kan nu tegen een scherpe prijs. Sluit je vóór 7 november aan bij onze samenaankoop zonnepanelen in Beek en profiteer van een A-merk zonnepanelensysteem tegen uitstekende tarieven. Bij Solar Concept zijn we je graag van dienst! Wie wij zijn? Wat is onze werkwijze? En wat bieden wij? Het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Wij gaan altijd voor de plus en hebben al onze kennis onder één dak. Doordat we nu bij jou in de gemeente Beek bezig zijn, kunnen we je een voordelige aanbieding doen.

Start hier

Samen verduurzamen we Beek! Sluit je aan bij onze samenaankoop zonnepanelen in Beek en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en geven je een scherpe prijs!

Gemeentehuis Beek

Waarom verduurzamen?

Gemeente Beek streeft ernaar om in 2050 alleen nog maar duurzame energie op te wekken, met een goede balans tussen natuur, economie en mens. Iedereen kan daar aan mee helpen, bijvoorbeeld met zonnepanelen, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is nodig, want de ambitie is groot!

De gemeenteraad van Beek heeft zelfs een klimaat- en energiebeleidsplan opgesteld; 'De knop om!' Het beleidsplan is gebaseerd op vier speerpunten waar de gemeente zich op focust in de periode van 2017-2023.

Subsidies en maatregelen voor zonnepanelen

Zonnepanelen vormen een bewezen, duurzame oplossing om de energietransitie te realiseren. Een oplossing die steeds goedkoper wordt. Daarom bouwt de overheid de financiële steun voor zonnepanelen langzaam af. Maar dat betekent niet dat er helemaal geen financiële ondersteuning meer beschikbaar is. Veel gemeenten bieden namelijk subsidies, leningen of regelingen aan. Bekijk ook wat de gemeente Beek hierin voor je kan betekenen.

Monteurs voor bus

Duurzaamheidslening in Gemeente Beek

De gemeente stelt een lening beschikbaar voor huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Deze zogeheten duurzaamheidslening begint vanaf €2.500,- en gaat tot maximaal €30.000,- dat in 10 tot 15 jaar moet worden terugbetaald. Je kunt zelf bepalen hoe de lening wordt ingezet om je huis energiezuiniger te maken. Zonnepanelen laten leggen is daar een goed voorbeeld van. Om in aanmerking te komen voor de duurzaamheidslening van de gemeente Beek moet je wel aan een aantal voorwaarde voldoen. De voorwaarden zijn als volgt:

+ Je bent eigenaar-bewoner van een bestaande woning in Beek.

+ De maatregelen moeten leiden tot energiebesparing en/of energieopwekkende duurzame maatregelen aan uw woning.

+ De kosten moeten minimaal €2.500,- bedragen

+ Aanvragen moet worden ingediend vóór het treffen van de duurzaamheidsmaatregelen. 

De duurzaamheidslening kan heel makkelijk worden aangevraagd via de website van de gemeente Beek

Handige links

De gemeente helpt woningeigenaren o.a. met subsidies en energiemaatregelen. Er wordt daarnaast gewerkt aan toekomstbestendigheid voor bestaande én nieuwbouwwoningen door de gemeente Beek.

Naast de gemeente Beek zijn er meer initiatieven die helpen aan de toekomstbestendigheid van onze woningen, zo worden er via Stroomversnelling Brabant ook nog 800.000 woningen in Brabant energieneutraal gemaakt. Neem eens een kijkje op deze website voor handige informatie, daar lees je bijvoorbeeld wat ze doen en wat hun programma is.

Molen Beek

Lokale partners

De gemeente voert dus zelf besparingen door. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met lokale partners om Beek te verduurzamen. Velen partijen zijn al druk bezig om bedrijven, huurders, woningeigenaren en argrarieers hierin te vertegenwoordigen. De volgende drie zijn hier een voorbeeld van:

+  Brabant Woont Slim 

+  BrabantWonen 

+  ZLTO 

Zonnepanelen aanvraag

Meer verduurzamen?

De gemeente Beek is goed bezig, maar vele handen maken licht werk. Jij kunt ook bijdragen aan een duurzamere gemeente. Laat je inspireren door het laatste nieuws op het gebied van duurzaamheid van de gemeente Beek, verhalen van bewoners en bekijk de activiteiten en maatregelen die door de gemeente worden genomen op gemeentebeek.nl

solar concept zonnepanelen

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan en bereken direct je besparing!

solar concept zonnepanelen

Over ons

Alles wat je moet weten over ons staat hier!

solar concept zonnepanelen

Kenniscentrum

(Bijna) alles over zonnepanelen. Van subsidies tot opbrengst en rendement. Hier staat het!

solar concept zonnepanelen

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bij Solar Concept gaan we altijd voor de +! Want jij verdient de beste oplossing!

Bel mij terug Besparing berekenen