Bij Solar Concept geloven we dat de beste oplossing een optelsom is van prijs + kwaliteit + advies + installatie + service. Een formule die leidt tot een optimaal rendement. Daarom adviseren wij je graag over het beste totaalconcept voor jouw situatie. Op deze pagina, maar ook persoonlijk. Altijd voor de +, dat = Solar Concept!

Prijs

De beste prijs is bij Solar Concept niet per definitie de laagste prijs. Onze beste prijs is namelijk gebaseerd op een optimaal rendement uit jouw zonnepanelen. Dat betekent dat we een totaaloplossing bieden die in jouw situatie het meest oplevert. Met een transparante, maar vooral de meest eerlijke prijs.

Kwaliteit

Zonnepanelen zijn er in allerlei soorten en maten. Solar Concept levert topkwaliteit-materiaal, met een optimale opbrengst. De duurste panelen leveren niet per definitie het hoogste rendement op. Per situatie bekijken wij daarom welke panelen passen bij jouw wensen, woon- of werksituatie en jouw dak. Altijd voor de plus!

Advies

Bij Solar Concept geven we een eerlijk advies. Niet vanuit een hoge toren, maar vanaf je eigen dak. We komen graag bij je langs om kennis te maken, te luisteren naar je wensen en je situatie in kaart te brengen. In ons advies gaan we standaard voor de plus: de beste oplossing in jouw situatie! Daarbij wegen we alle factoren mee die relevant (kunnen) zijn; met het beste totaalconcept als uitkomst.

Installatie

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Al toen de eerste pioniers zonnepanelen lieten leggen, stonden wij op het dak. We beheersen het ambacht dan ook tot in de puntjes. Onze medewerkers zijn vakkundig en eerlijk, en ze leveren goed werk. De installatie vindt uiteraard in nauw overleg met jou als klant plaats en is in 90% van de gevallen binnen enkele werkdagen geregeld. We informeren je hier van tevoren uitvoerig over!

Rendement

Het rendement van zonnepanelen wordt steeds hoger. Verbeterde technieken en lagere prijzen zorgen ervoor dat de terugverdientijd de laatste jaren flink is gedaald. Bij Solar Concept is rendement uit je zonnepanelen één van de belangrijkste speerpunten. Want dat we omgaan naar duurzame energie is voor ons al lang geen issue meer. Dus laten we het dan vooral goed doen!

Service

Zonnepanelen leg je niet voor even, ze moeten een tijdje mee kunnen. Daarom houdt onze service niet op bij een goed advies en een vakkundige installatie. Mocht je ergens tegenaan lopen, dan kun je op ons rekenen. Ons team van vaklui beantwoordt al je vragen en helpt je verder! Onze klantenservice is zowel telefonisch als online bereikbaar.

Besparing berekenen

Solar Concept is een erkende installateur van zonnepanelen.