Jij. 

Vanaf jouw toffe werkplek in ons dynamische kantoor ben jij de poortwachter van elke zonnepanelenklus. Er gaat geen klus door zonder dat jij ze met jouw collega-werkvoorbereiders gecontroleerd hebt op veiligheid + haalbaarheid + beschikbaarheid materialen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verwerken en vastleggen van uitgaande materialen. Jouw doel als werkvoorbereider is het tijdig, volledig en met de juiste informatie klaarzetten van de materialen voor de juiste monteur. Het is een brede functie die veel uitdagingen + veel doorgroei-mogelijkheden biedt. In deze functie is het belangrijk dat je:

 +   Vertrouwen hebt in je collega’s om samen het beste uit het werk te halen; 
 +   Energie krijgt door je werk elke keer nóg een beetje beter te kunnen + door ervoor te zorgen dat onze monteurs de juiste producten hebben om hun project op te leveren;
 +   Toegankelijk bent voor je collega’s en toegankelijkheid voelt vanuit jouw leidinggevende en andere collega’s binnen de organisatie.

Krijg jij energie van:
 +   Een dynamische sfeer
 +   Eigen verantwoordelijkheden
 +   Samenwerken in teamverband

En heb jij:
 +   Een afgeronde MBO-4 opleiding (of ga je deze binnenkort afronden) met als richting mechatronica, elektrotechniek of eerst monteur utiliteit? 
 +   Geen 9 tot 5 mentaliteit
 +   Maar zeker wel een hands-on mentaliteit?

Lees dan snel verder…

Je werkzaamheden.
 +   Controleren van installaties op veiligheid, haalbaarheid en beschikbaarheid van materiaal.
 +   Administratief afboeken van de voorraad
 +   Leveringen administratief inboeken
 +   Monteurs helpen met vragen op locatie
 +   Ondersteunen van onze magazijnhelden

 Wij. 

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossing verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris tussen de € 2.100,- en € 2.600,- (afhankelijk van je werkervaring, schaal volgens CAO Metaal en techniek) en bovenal de allerleukste collega's! Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

 Jij + Wij = Solar Concept. 
 

Sluit je aan?