Wie ben jij? 

Jij bent een echte topspits, houdt van deals binnen koppen en je wil graag mensen helpen aan een duurzame toekomst. Jij bent een gedreven en zelfstandige verkoopadviseur en krijgt energie van goed en eerlijk advies geven over een product waar je zelf volledig achter staat. Nederland verduurzaamt op dit moment heel hard en Solar Concept draagt daar hard aan bij. Bij Solar Concept werken alleen maar winnaars; mensen die met meer energie naar huis gaan aan het einde van de dag dan waar ze mee binnen kwamen. De gedachte ‘work hard, play hard’ past perfect bij jou. Jij…

 +   Beheerst de Nederlandse taal perfect in spraak en schrift
 +   Bent commercieel ingesteld
 +   Functioneert optimaal in een team en plaatst het belang van het team voorop
 +   Werkt hard (maar kan ook net zo hard ouwehoeren als de rest van het team)
 +   Bent verantwoordelijk voor je eigen klanten
 +   Krijgt de kans mee te bouwen aan en mee te groeien met ons snelgroeiende bedrijf.
 +   Krijgt energie van het maken van deals
 +   Houdt van een goeie bak koffie (zoals wij dat in Brabant zeggen)
 +   Kunt klanten overtuigen en voorzien van eerlijk advies
 +   Houdt van een pilske achter de computer op vrijdagmiddag
 +   Sluit de vrijdagmiddag daarna graag af in onze eigen bar
 +   Bent de tafeltenniskoning van de pauze
 +   Bent direct beschikbaar voor 32 – 40 uur per week
✔  Kun jij bovenstaande punten allemaal afvinken? Dan dagen wij je uit te solliciteren.

 Wie zijn wij? 

We verwachten een hoop van onze werknemers. Want wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Hard werken, tussendoor lekker ouwehoeren en vol energie altijd voor de plus! Uiteraard mag je van ons ook het één en ander verwachten. Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, kilometervergoeding én adv-dagen? Bovenal de allerleukste collega's!

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik... terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we ook van jou! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?