Solar Concept is uitgegroeid tot één van de grootste spelers van Nederland op het gebied van zonnepanelen. De grootste wordt je alleen door kwaliteit te leveren maar natuurlijk ook veilig te installeren. Daarom zijn wij ter uitbreiding op zoek naar iemand die er voor gaat zorgen dat de kwaliteit én de veiligheid naar een nóg hoger niveau getild gaan worden; altijd voor de plus! Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak en ben jij een echte kartrekker met een hands-on-mentaliteit? Dan ben jij onze nieuwe veiligheidskundige! Je weet veiligheidsrichtlijnen op papier te zetten en over te brengen naar je collega’s die er dagelijks mee werken. Jij gaat het verschil maken bij Solar Concept. Al energie gekregen? Lees dan snel verder.

Jij.

 +  Bent communicatief sterk
 +  Weet collega’s te overtuigen
 +  Zorgt dat veiligheid + kwaliteit goed samengaan
 +  Hebt een afgeronde opleiding in de richting van integrale veiligheidskunde
 +  Bent daadkrachtig met een hands-on-mentaliteit
 +  Hebt ervaring in een logistieke werkomgeving met implementeren + onderhouden van diverse kwaliteitseisen

Jouw takenpakket:

 +  Opstellen veiligheids- en kwaliteitsplannen;
 +  Je coördineert uitvoeringen van het hele veiligheidsbeleid;
 +  Verantwoordelijk voor het opstellen, begeleiden, toetsen + monitoren van kwaliteit- en veiligheidseisen;
 +  Terugkoppelen van bevindingen in het team en het implementeren van verbeteringen;
 +  Rapporteren over de status van vergunningen, veiligheid, beveiliging richting jouw collega’s.

Wij.

We verwachten een hoop van onze medewerkers. Want wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Hard werken, tussendoor lekker ouwehoeren en vol energie altijd voor de plus! Uiteraard mag je van ons ook het één en ander verwachten. Want net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én voldoende doorgroeimogelijkheden. De salarisindicatie (afhankelijk van werkervaring) ligt rond de €3.500,- per maand, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een lekkere pot bier om de week mee af te sluiten! Ben je enthousiast geworden? Dit is nog niets, wacht maar tot je hier op kantoor bent geweest.

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we van jou ook! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?