​JIJ

Jij bent een belangrijke schakel binnen onze organisatie en houdt van een energieke omgeving. De verbinding tussen de verkoopafdeling + de planning + het magazijn, dat ben jij. Ook wel de welbekende spin in het web. Je werkt de basisengineering uit zoals de dakindeling, plaats van de omvormer, de kabeltrajecten, ballastplannen en daarnaast bied je ondersteuning en geef je advies. Als engineer werk jij iedere opdracht tot in detail uit met bijbehorende tekeningen en materiaallijsten. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed. Om de kwaliteit en het correcte ontwerp van PV-systemen te waarborgen controleer je de offertes van verkopers en kan je snel aanpassingen doorvoeren wanneer hierom wordt gevraagd.

+ Je hebt een technische opleiding (MBO of HBO)
+ Kennis van elektrotechniek en bouwkunde/constructietechniek (pre)
+ Ervaring met Autocad (pre)
+ Ervaring als engineer (pre)
+ Goede beheersing van de Nederlandse taal
= Solliciteren bij Solar Concept

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie vanaf 1 januari 2021 vanuit ons nieuwe, 2e kantoor in Heerlen met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

SOLAR CONCEPT

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar suzan@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan!