JIJ

Jij houdt van uitdagingen en beschikt over een gezonde dosis ambitie. Op termijn ambieer jij een financiële functie op managementniveau. Als geen ander begrijp jij het belang van een goed ingerichte administratieve organisatie en effectieve en efficiënte uitvoering van financiële processen. Zeker in een snel groeiende organisatie. Jij kijkt hier kritisch naar en komt met verbetervoorstellen. Je speelt ‘hands on’ een rol in de uitvoering van de financiële administratie. Je stelt diverse financiële rapportages op en bent een vraagbaak voor zowel je eigen als andere afdelingen. Het is voor jou een ‘sport’ om je bezig te houden met het verder ontwikkelen van een klantgerichte (financiële) ondersteuning en adviesfunctie ten behoeve van de gehele organisatie. Kortom: een zelfstandige, nieuwe functie, met ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

+ Analytisch en pragmatisch
+ Teamspeler
+ Proactief handelen
+ Denken vanuit procesmatige en bedrijfskundige benadering
+ Hbo werk- en denkniveau
+ Enige jaren werkervaring
= Financial met ambitie bij Solar Concept

Net als wij, doe jij de dingen graag goed. Je bent eerlijk en maakt waar wat je zegt. Daarnaast houd je van een goede kop koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Wij bieden een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus! Niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik en altijd hongerig naar meer! Hard werken werpt z’n vruchten af, dat hebben we gemerkt! We zijn daarom super-trots dat we bij de top 5 van snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2020 horen, maar willen natuurlijk altijd verder groeien én tegelijk dicht bij onszelf blijven. En dat verwachten we ook van jou.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar info@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel.                   

JIJ + WIJ = SOLAR CONCEPT