JIJ

Alles wat met stroom te maken heeft, geeft jou energie! Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van Solar Concept bij klanten en gaat met hen op zoek naar de beste oplossingen voor installaties op zolder + in de meterkast + op andere locaties bij de klant. Samen met de 2 dakmonteurs zijn jullie het superteam op locatie. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan. En net als wij houd je van goede koffie op maandagochtend en bier op vrijdagmiddag.

+ Je bent enthousiast
+ Hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek
+ Bent erg handig
+ Hebt werkervaring (pre)
+ Je bent in het bezit van een VCA en een rijbewijs
= Solliciteren bij Solar Concept

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

SOLAR CONCEPT

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar suzan@solarconcept.nl t.a.v. Suzan Hoefnagel en sluit je aan!