Jij. 

Alles wat met stroom te maken heeft, geeft jou energie! Je krijgt een kick van persoonlijk contact met klanten, perfecte installaties, leuke collega’s en je bent gemaakt om groepenkasten te installeren. Je draagt bij aan de positieve naam van Solar Concept bij onze klanten en installeert de mooiste oplossingen voor hun zonnepanelensysteem + groepenkast. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan. Wij zorgen dat ’s ochtends de koffie klaar staat en dat je vrijdag met een tevreden gevoel een biertje met je collega’s kunt pakken. Dan regel jij dat de klanten tevreden zijn met hun nieuwe installatie.

 +   Je bent enthousiast, houdt van spanning en wil graag groeien
 +   Hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO-3 Elektrotechniek
 +   Bent erg handig (2 rechterhanden)
 +   Hebt werkervaring (pre)
 +   Je schrikt niet van een potentiaalverschil van 400V ⚡
 +   Je bent in het bezit van een VCA en een rijbewijs (B) 
 =   Zeker solliciteren bij Solar Concept!

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers en de bouwers. We leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk het epicentrum van alle elektriciteit: de groepenkast! Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien óók jij als werknemer of ZZP’er de beste oplossing. Een baan bij een jong energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

 +   Het betreft een fulltime functie met de mogelijk tot een vast dienstverband.
 +   De salarisindicatie (afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding) ligt tussen de €2.100 en €3.300 per maand o.b.v. een 38-urige werkweek (bij indiensttreding)
 +   Als elektromonteur krijg je een eigen bus ter beschikking (bij indiensttreding)
 +   Daarnaast behoort het volgen van cursussen en opleidingen, om je te blijven ontwikkelen, tot de mogelijkheden.

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we ook van jou! Groei je mee met één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland? Solliciteer dan nu! Stuur je CV en motivatie naar Merlijn en sluit je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?