''De klant is koning'' is een motto wat op jouw lijf geschreven staat. Je krijgt er energie van om klanten te helpen bij problemen en jij weet deze problemen om te zetten naar oplossingen. Naast dat Solar Concept het zonnetje bij de klanten op het dak ‘bezorgt’, brengen ze het zonnetje ook bij de mensen in huis, mede dankzij jou! Binnen Solar Concept maken we onderscheid tussen twee disciplines op het gebied van eventuele problemen bij installatie, namelijk; schades + service. In deze rol ben je verantwoordelijk voor beide. Je helpt mensen zowel telefonisch als per mail met technische problemen die zijn ontstaan ná de installatie. Jij bent als servicemedewerker hét visitekaartje van de afdeling! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Jij.

 +  Bent oplossingsgericht;
 +  Hebt affiniteit met techniek;
 +  Bent beschikbaar voor 40 uur;
 +  Krijgt energie van het helpen van klanten;
 +  Denkt commercieel + hebt een vlotte babbel;
 +  Neemt graag initiatief en bent positief ingesteld.

Als jij al werkzaam bent in de zonnepanelenbranche of technische kennis hebt, is dat mooi meegenomen. Twijfel zeker niet als je nog geen kennis hebt in de PV. Zolang je affiniteit hebt met techniek zorgen we er samen voor dat je die kennis snel geleerd krijgt.

Werkzaamheden:
 +  Onderzoekt storingen en lost deze op;
 +  Je maakt de werkinstructies voor de monteurs;
 +  Je legt contact met leveranciers over (vervangende) onderdelen;
 +  Dien je de garantieclaims in bij de desbetreffende leverancier;
 +  Staat klanten te woord die storingen of problemen hebben met hun zonnepanelen. Daarnaast zorg jij dat de klant een goed gevoel overhoudt aan het contact met jou. Hoppa! Lekker bezig.

Wij.

We verwachten een hoop van onze medewerkers. Want wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Hard werken, tussendoor lekker ouwehoeren en vol energie altijd voor de plus! Uiteraard mag je van ons ook het één en ander verwachten. Want net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, kilometervergoeding én adv-dagen? Wat dacht je van een salaris tussen de €2.600,- en €3.400,- op basis van werkervaring. Bovenal de allerleukste collega’s!

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we van jou ook! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit je aan?