''De klant is koning'' is een motto wat op jouw lijf geschreven staat. Je krijgt er energie van om klanten te helpen bij problemen en jij weet deze problemen om te zetten naar oplossingen. Naast dat Solar Concept het zonnetje bij de klanten op het dak ‘bezorgt’, brengen ze het zonnetje ook bij de mensen in huis, mede dankzij jou. Je ondersteunt mensen zowel telefonisch als via e-mail bij technische problemen die zich na de installatie voordoen, vragen over garantiegevallen en algemene vragen. Jij bent als servicemedewerker hét visitekaartje van de afdeling! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Jij.

 +  Bent oplossingsgericht;
 +  Hebt affiniteit met techniek;  
 +  Bent beschikbaar voor 24-40 uur;
 +  Krijgt energie van het helpen van klanten;
 +  Denkt commercieel + hebt een vlotte babbel;
 +  Neemt graag initiatief en bent positief ingesteld.

Als jij al werkzaam bent in de zonnepanelenbranche of technische kennis hebt, is dat mooi meegenomen. Twijfel zeker niet als je nog geen kennis hebt in de PV. Zolang je affiniteit hebt met techniek zorgen we er samen voor dat je die kennis snel geleerd krijgt.

Werkzaamheden:
 +  Onderzoekt storingen en lost deze op;
 +  Je maakt de werkinstructies voor de monteurs;
 +  Je legt contact met leveranciers over (vervangende) onderdelen;
 +  Dien je de garantieclaims in bij de desbetreffende leverancier;
 +  Staat klanten te woord die storingen of problemen hebben met hun zonnepanelen. Daarnaast zorg jij dat de klant een goed gevoel overhoudt aan het contact met jou. Hoppa! Lekker bezig.

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, kilometervergoeding, 25 vakantie- én 13 adv-dagen? Bovenal de allerleukste collega’s!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit je aan?