Jij. 

Jij krijgt energie van het blij maken van onze klanten en vindt het leuk om telefonisch contact te hebben met hen. Met een 8,8 als gemiddelde klantbeoordeling hebben we namelijk de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel staan. Als serviceheld ben jij het gezicht, of eigenlijk beter gezegd… de stem van Solar Concept naar onze klanten toe. Je vindt het leuk om de serviceafdeling tot een nóg hoger niveau te tillen en om klanten met een goed gevoel verder op weg te helpen richting een duurzame wereld.

 +   Je bent enthousiast + gemotiveerd
 +   Bent communicatief vaardig, zowel in spraak als tekst
 +   Hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 +   Denkt in oplossingen
 +   Je bent klantvriendelijk + klantgericht
 +   Je hebt telefonische ervaring (pre)
 +   Enige affiniteit met techniek (pre)
 +   Wil graag meedenken in het continue ontwikkelen van onze serviceafdeling
 +   Je bent (op korte termijn) beschikbaar voor 38 uur per week

Zijn bovenstaande punten jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct!

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. We leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. 

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan dus. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf én natuurlijk jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en de gelegenheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Wij gaan altijd voor de plus; niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk blijven leveren natuurlijk. En dat verwachten we van jou ook. 

Krijg jij energie van deze functie? Stuur je cv en motivatie en sluit je aan!

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Sluit je aan?