''De klant is koning'' is een motto wat op jouw lijf geschreven staat. Je krijgt er energie van om klanten te helpen bij problemen en jij weet deze problemen om te zetten naar oplossingen. Naast dat Solar Concept het zonnetje bij de klanten op het dak ‘bezorgt’, brengen ze het zonnetje ook bij de mensen in huis, mede dankzij jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Jij.

Binnen Solar Concept maken we onderscheid tussen drie disciplines op het gebied van eventuele problemen bij installatie, namelijk: ‘Schades’, ‘Service’ en ‘Onderhoud’. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de discipline ‘Service’. Dit zijn technische problemen die ontstaan ná de installatie. Een vraagstuk dat op jouw bordje kan komen te liggen is bijvoorbeeld een defect zonnepaneel of panelen. Deze komen binnen aan de hand van een ticketsysteem. De eerste belletjes van klanten komen bij een extern team in Rotterdam die vervolgens het ticket verwerken in het CRM-systeem. Zodra een ticket binnenkomt die in jouw discipline past, los jij dit op. Jij achterhaalt het daadwerkelijke probleem door data te checken uit het systeem over de panelen en de juiste vragen te stellen aan de klant. Tot slot kom je met de juiste oplossing en zet jij de vervolgstappen in gang, namelijk:

 +  Je maakt de werkinstructies voor de monteurs;
 +  Je legt contact met leveranciers over (vervangende) onderdelen;
 +  Dien je de garantieclaims in bij de desbetreffende leverancier;
 +  Houd je jezelf bezig met overige administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen.

Om in aanmerking te komen voor deze rol, staat de beste service verlenen bij jou op nummer één, want jij bezorgt het liefst iedereen een glimlach. Ben jij daarnaast al werkzaam in de zonnepanelen branche of heb je technische kennis, dan is dat mooi meegenomen. Maar twijfel ook zeker niet als je hier nog geen kennis of ervaring mee hebt. Zolang je affiniteit hebt met de branche zorgen we samen ervoor dat je die kennis snel geleerd krijgt. Ook herken jij jezelf in de volgende punten:

 +  Je bent communicatief vaardig, zowel in spraak als geschrift;
 +  Je bent beschikbaar voor 40 uur;
 +  Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 +  Je denkt altijd oplossingsgericht, neemt graag initiatief en bent positief ingesteld;
 +  Je krijgt energie van het werken in een jong gedreven team.

Wij.

Solar Concept is één van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Zij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Solar Concept vindt dat hun klanten de beste oplossingen verdienen. Dat is een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Solar Concept is de afgelopen jaar flink gegroeid niet alleen qua business, maar ook qua team. Je komt te werken in een jong en energiek team die allemaal streven naar het hoogst haalbare. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd en ruimte voor een geintje. Voel jij je helemaal op je gemak bij een informele werksfeer binnen een snelgroeiend duurzaam bedrijf? Sluit je aan bij Solar Concept!

Jij + Wij = Solar Concept.

Bij Solar Concept krijg je een markconform salaris afhankelijk van relevante werkervaring. Verder heb je recht op 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Het allerbelangrijkste: je komt in een informele werkomgeving te werken met de allerleukste collega’s en ook nog in een organisatie die zich sterk maakt voor duurzame energie. Zo draag jij ook je steentje bij!

Sluit je aan?