Jij.

Ben jij klaar om de merkbekendheid en online vindbaarheid van Solar Concept naar nieuwe hoogten te tillen? Dan ben jij degene die we zoeken! Jouw rol is cruciaal voor het genereren van meer leads en het vergroten van de merkbeleving en -bekendheid in Nederland via online kanalen. Je schakelt met externe partijen over optimalisatie van de website. Ben je al enthousiast? Het wordt nog leuker! Bij Solar Concept streven we ernaar onze horizon te verbreden en daarom gaan we ons niet langer alleen richten op zonnepanelen. Jij hebt de passie om nieuwe producten te lanceren en samen met het team marketingcommunicatie bij Solar Concept speel je daar een belangrijke rol in. Klinkt goed, toch? Lees verder als jij:

 +  Oog voor detail hebt
 +  Analytisch bent ingesteld
 +  Kennis hebt van SEO en weboptimalisatie
 +  Een echte proactieve zelfstarter bent en je kan eigen projecten goed beheren
 +  Energie krijgt van het samenwerken met jouw 4 gezellige teamleden van tussen de 24-34 jaar

Jouw takenpakket:
 +  Beheert de website op basis van autoriteit, content en techniek
 +  Ontwikkelt een SEO-strategie op zowel lange als korte termijn
 +  Je voert markt- en concurrentieonderzoek uit, houdt trends bij en speelt hierop in
 +  Ondersteunt bij het genereren van meer leads via website-optimalisaties
 +  Optimaliseert de website door middel van A/B-testen
 +  Zorgt voor een sterke online aanwezigheid door middel van SEO en linkbuilding

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, kilometervergoeding én 13 adv-dagen? Bovenal de allerleukste collega’s!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit je aan?