Hou jij er van om op pad te gaan, heb je elektrotechnische kennis én geen hoogtevrees? Dan ben jij onze nieuwe schouwexpert! Jij gaat bij onze klant langs en bekijkt of het technisch haalbaar is wat onze afdeling Verkoop op afstand heeft ingetekend. Daarnaast teken je, in overleg met de klant, de kabelroute in. Zo kunnen de monteurs op de dag van installatie meteen aan de slag!

Jij.

 +  Hebt een elektrotechnische achtergrond
 +  Hebt minimaal 3 jaar ervaring in de PV-elektrotechniek
 +  Bent klantgericht
 +  Kunt goed zelfstandig werken
 +  Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
 +  Bent in het bezit van een rijbewijs
 +  Hebt praktisch inzicht
 +  Bent nauwkeurig en representatief

Hoe ziet jouw dag eruit.

Je begint de dag met een goede bak koffie, thuis of op kantoor, je bent immers de hele dag onderweg. Je checkt voor vertrek nog ff het legplan van je eerste afspraak. Springt in je gloednieuwe plusbus naar de 1e locatie en begint meteen met het bekijken van de kabelroute. Samen met de klant bekijk je de meterkast en de daar bijbehorende kabelroute. Daarna klim je, zonder knikkende knieën, het dak op om te meten of het beoogde legplan past. Daarnaast check je ook de staat van het dak. Vervolgens werk je de schouw goed uit op je tablet en verzend het naar de binnendienst. Zij gaan kijken of er nog wat aangepast kan worden. Je drinkt je koffie op, bedankt de klant vriendelijk en stapt weer in je geelwitte bus; op naar de volgende afspraak!

Onderweg wordt je nog gebeld door afdeling verkoop voor een vraag over een klant. Na al je afspraken rij je nog even langs kantoor om het legplan van de laatste klant passend te maken. Ondertussen wordt de radio op standje gezellig gezet en hoor je de mooiste Nederlandse hits of top40 hits uit de radio klinken. Je wipt nog snel ff binnen bij werkvoorbereiding voor een vraag en ontvang je op de valreep nog een compliment van de monteurs over de kabelroute bij één van je klanten. Dankzij jouw vakwerk op locatie zijn er weer veel opgeleverde klussen én tevreden klanten. Lekker bezig! Heerlijk weekje zo… Voldaan trek je een pilsje open op de vrijdagmiddagborrel, proost! Op naar volgende week!

Wij.

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren:

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement.

Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing.

 +  We bieden je een bovengemiddeld salaris.
 +  Als schouwexpert krijg je een eigen bus ter beschikking (bij indiensttreding).
 +  Het betreft een fulltime functie. Parttime is bespreekbaar.
 +  Je hebt volop doorgroeimogelijkheden.
 +  Een baan bij een energiek, snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we van jou ook! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?