Jij.

Jij bent een echte spits, hebt ervaring in de zonnepanelenbranche en bent een teamplayer. Het motto hard werken = maximaal genieten is je op het lijf geschreven. Jij bereidt elk project tot in de puntjes voor. Geen klus wordt ingepland zonder dat jij ze met jouw collega-projectvoorbereiders hebt gecontroleerd op veiligheid + haalbaarheid + beschikbaarheid van materialen. Jouw doel is het tijdig, volledig en met de juiste informatie projecten klaarmaken voor monteurs. Daarnaast ben jij als projectvoorbereider stabiel, iemand waar we op kunnen bouwen en samen mee voor de plus kunnen gaan, elke dag weer! Wij zijn écht op zoek naar de beste, dus lees alleen verder als jij: 

 +   Gedreven bent
 +   Accuraat + punctueel bent 
 +   Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt 
 +   Maar zeker wel een hands-on mentaliteit
 +   Een afgeronde MBO-4 opleiding met als richting (installatie)techniek hebt
 +   Of ex-zonnepanelenmonteur bent
 +   Van een flesje spa geel houdt (handig voor tijdens de vrijdagmiddagborrel) 

Al enthousiast? Lees snel verder… 

Krijg jij energie van: 
 +   Een dynamische sfeer
 +   Eigen verantwoordelijkheden
 +   Samenwerken in teamverband
 +   Een brede functie + veel doorgroeimogelijkheden 

Je werkzaamheden:
 +   Monteurs op afstand helpen met vragen
 +   Checken op beschikbaarheid van materialen
 +   Eindcontrole of de klus veilig geïnstalleerd kan worden
 +   Adviseren over extra veiligheidsvoorzieningen

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris tussen de €2.100,- en €2.600,- (afhankelijk van je werkervaring, schaal volgens CAO Metaal en Techniek) en een fulltime dienstverband. Bovenal de allerleukste collega’s! Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan! 

Jij + Wij = Solar Concept.
 

Sluit je aan?