Jij. 

Als projectmanager B2B ben jij een belangrijke schakel binnen onze organisatie en houdt je van een energieke omgeving. Daarnaast zorg jij ervoor dat de grootzakelijke projecten van onze klanten worden uitgevoerd volgens alle normen en begeleid je het project vanaf de getekende opdracht t/m de oplevering. De verbinding tussen de verkoopafdeling en de uitvoering, dat ben jij. 

Je bent communicatief sterk en hebt goed ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden. Als Projectmanager ben je instaat om initiatief te nemen, je kunt zelfstandig werken terwijl je een goede teamspeler bent. Je werkt oplossingsgericht en bent proactief met uitstekende tijdmanagementvaardigheden.

 +   Je hebt een technische opleiding (MBO+ of HBO)
 +   Kennis van elektrotechniek en bouwkunde/constructietechniek
 +   Ervaring met Autocad (pré)
 +   Ervaring als uitvoerder of Projectmanager Manager is een pré
 +   Je bent bekend en kunt goed werken met MS Office
 +   Goede beheersing van de Nederlandse taal en een goede verwoording in de Engelse taal.
 =   Solliciteren bij Solar Concept

Wat ga je doen?
 +   Wekelijkse rapportage aan de Operationeel manager.
 +   Zorgt voor een goede coördinatie van het bouwteam.
 +   Zorgt voor goede communicatie richting de klant.
 +   Zorgt ervoor dat het project wordt gebouwd en in gebruik wordt genomen in overeenstemming met het goedgekeurde ontwerp, de contractuele vereisten, het QA-beheersplan voor de bouw en de projectplanning.
 +   Zorgt voor naleving van HSE-normen
 +   Ondersteunt het Project Management Team met de verschillende belanghebbenden (opdrachtgever, lokale autoriteiten, onderaannemers, belangrijkste leveranciers van apparatuur)

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie (40u), vanuit ons kantoor in Heerlen (Solar Concept Zuyd) met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar René en sluit je aan!

Let op! Dit betreft een vacature voor onze Solar Concept locatie Zuyd in Heerlen.

Sluit je aan?