Net klaar met je technische opleiding met logistieke affiniteit en op zoek naar een baan met veel doorgroeimogelijkheden? Dan dagen we je uit om te solliciteren! Als projectleider logistiek stuur je magazijnmedewerkers aan en zorg jij dat materialen op de juiste tijd en plek aanwezig zijn. Daarnaast kent een logistiek proces geen geheimen voor jou want jij bent een kei in plannen + organiseren. Al enthousiast? Het wordt nog leuker. Bij Solar Concept werken alleen maar winnaars; mensen die met meer energie naar huis gaan aan het einde van de dag dan waar ze mee binnen kwamen. Het motto hard werken = maximaal genieten staat jou op het lijf geschreven.

Jij.

 +  Bent klantgericht;
 +  Kunt goed plannen + organiseren;
 +  Hebt een goed aanpassingsvermogen;
 +  Bent kwaliteitsgericht + betrokken bij de organisatie;
 +  Bent assertief + resultaatgericht, wil altijd voor de plus gaan!

Jouw takenpakket:

 +  Je bereidt de magazijnwerkzaamheden voor en coördineert deze;
 +  Geeft leiding aan magazijnmedewerkers en bewaakt bijbehorende processen;
 +  Je zorgt dat de pakbonnen worden afgedrukt voor de komende werkdag;
 +  Verzorgt bulkpaklijsten voor externe installatiepartners voor de komende werkweek;
 +  Bespreekt in de ochtend met je aanvoerder of doelen van die dag behaald kunnen worden;
 +  Zorgt met het team voor administratieve verwerking van opgeleverde klussen, ontvangsten, transporten naar externe partijen en retouren;
 +  Daarnaast zorg je voor verbeteringen van werkprocessen.

Wij.

We verwachten een hoop van onze medewerkers. Want wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Hard werken, tussendoor lekker ouwehoeren en vol energie altijd voor de plus! Uiteraard mag je van ons ook het één en ander verwachten. Want net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én voldoende doorgroeimogelijkheden. De salarisindicatie (afhankelijk van werkervaring) ligt tussen de €2.200 - €2.800 per maand, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een lekkere pot bier om de week mee af te sluiten! Ben je enthousiast geworden? Dit is nog niets, wacht maar tot je hier op kantoor bent geweest.

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we van jou ook! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?