JIJ

Een echte puzzelaar in hart en nieren… Niet ouderwets puzzelen natuurlijk, nee! Jij gaat puzzelen voor gevorderden en krijgt er ook nog betaald voor! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega vol energie die goed overzicht kan bewaren. Iemand die een ware toevoeging is aan ons jonge, ambitieuze team. Jij gaat in deze functie grotendeels zorgen voor het inplannen van al onze adviseurs die onderweg zijn naar (potentiële) klanten. Jij bent het gezicht, of eigenlijk beter gezegd… de stem van Solar Concept naar onze toekomstige klanten toe. Kortgezegd, je krijgt een kick van een strakke planning en zorgt dat de afspraken van onze adviseurs zo duurzaam mogelijk ingepland zijn. Zodat zij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Daarnaast zorg jij er voor dat al onze klanten op hun app hun zonnepanelensysteem kunnen monitoren door deze voor ze in te richten. 

+  Je bent spontaan + enthousiast
+  Hebt verantwoordelijkheidsgevoel 
+  Kunt logisch nadenken
+  Je bent klantvriendelijk
+  Werkt graag nauwkeurig 
+  Gaat altijd voor de plus
+  Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24-40 uur per week
+  Beschikbaar tijdens kantooruren (flexibel in te plannen, maar op vaste dagen)

Zijn bovenstaande pluspunten jou op het lijf geschreven? Dan moet je zeker solliciteren bij Solar Concept! 😉

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. We leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. 

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan dus. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf én natuurlijk jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarnaast behoort het volgen van cursussen en opleidingen tot de mogelijkheden en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie.

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk blijven leveren. En dat verwachten we van jou ook. Krijg jij energie van deze functie? Stuur je cv en motivatie naar Suzan Hoefnagel en sluit je aan!