Jij bent. 

Jij bent een belangrijke schakel in onze organisatie tussen onze klanten, opdrachtgevers en de mannen + vrouwen op het dak! Je weet zonder enige moeite de agenda’s van onze monteurs + installateurs die dagelijks onderweg zijn, zo duurzaam mogelijk in te plannen. Daarbij schakel je constant met collega’s van verschillende afdelingen. Daarnaast krijg je volle bak energie van de dynamiek die dagelijks in een groeiend bedrijf als Solar Concept heerst. Jij houdt je hoofd koel, bent relaxed en weet te schakelen tussen het inplannen van nieuwe projecten en het contact met onze monteurs + installateurs. Jij hebt de touwtjes in handen! Ben jij...

 +  Stressbestendig en flexibel
  Een echte multitasker
 +  Klantgericht en communicatief vaardig
 +  Oplossingsgericht
 +  Nauwkeurig
 +  Niet op je mondje gevallen
 +  Direct + duidelijk
  Fulltime beschikbaar
 =  Planner bij Solar Concept

Net als wij, doe jij de dingen ook graag goed, ben je eerlijk en maak je waar wat je zegt. Daarnaast houd je ook van een goede kop koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.

 Wij zijn. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf (top 5 snelst groeiende bedrijven van Nederland) en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Krijg jij energie van deze functie? Stuur je cv en motivatie naar Suzan Hoefnagel en sluit je aan!

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Sluit je aan?