Online content- & videomarketeer.

Ter uitbreiding van onze afdeling marketing zijn we bij Solar Concept op zoek naar een creatieve online content- en videomarketeer op onze locatie in Schaijk.

  • Heb jij passie voor marketing en ben je ambitieus?
  • Ben je goed in een concept en/of beleving te vertalen naar tekst en/of video? 
  • Heb je ervaring met het maken van video en ben je goed in communiceren?
  • Ben je een kei in de Nederlandse taal? (in woord en geschrift)
  • Kun jij het overzicht behouden terwijl je werkt aan meerdere projecten?
  • Ben je een echte zelfstarter en kun je goed zelfstandig te werk gaan?
  • Kun je het aan om met 2 ‘jonge’ marketeers (32 jaar + 23 jaar) gezellig maar keihard samen te werken?

Kun jij bovenstaande vragen (of in ieder geval de meeste) beantwoorden met een vette ‘JA’? Lees dan snel verder, want dan is de kans groot dat wij op zoek zijn naar jou, en jij naar ons!

Hier krijg jij energie van.

De vetste content samenstellen
Welke kennisartikelen zijn op dit moment ‘hot’ en moeten gedeeld worden met onze (potentiële) klanten? Wat willen deze mensen lezen in onze nieuwsbrieven? Zomaar enkele vragen die je, jezelf dagelijks stelt. 

Perfectionisme leggen in je video’s
Jij bent samen met je collega’s marketing regisseur van je eigen werk. Van het uitkiezen van de onderwerpen, het schrijven van de scripts en het maken van het videoconcept tot het uitvoeren van je ideeën en het schieten van de beelden. Dat geeft je een kick!

Zorgen dat je gezien wordt!
De content en de video’s die je ontwerpt, maakt en verspreidt, moeten natuurlijk ook goed vindbaar zijn. Met onder andere SEO en linkbuilding zorg je ervoor dat jouw content én het merk Solar Concept nóg beter vindbaar zijn. Als team werk je allen in je eigen vakgebied en help je elkaar verder. Al deze bovenstaande onderdelen zorgen ervoor dat jij met je collega’s werkt aan het tofste merk op het gebied van duurzame oplossingen: Solar Concept! 

Zomaar een kleine greep uit de dingen waar jij energie van krijgt. Want als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is geen dag hetzelfde, maar altijd dynamisch en soms zelfs lekker hectisch. Geen probleem, lekker juist! Want daar krijg jij energie van. 😉

Zo ziet jouw dag eruit.

Geen enkele dag start goed zonder een lekkere bak koffie, dus samen met je collega’s op de afdeling start je deze vrijdag met koffie en je mail. Je schrijft een script voor een video die live moet over een nieuw product, regelt alle materialen, acteurs (vaak je collega’s) en randzaken. Je schrijft een artikel voor in een online magazine en werkt nog snel voor de pauze een paar onderwerpen voor in de nieuwsbrief bij. Tijd voor een boterham én een potje tafeltennis!

Na de pauze is het tijd om naar het magazijn te gaan. Je trekt je werkschoenen strak aan, pakt de camera, drone en microfoon en begint aan de geplande instructievideo over wat men kan verwachten op de dag van installatie. Langzaamaan druppelen de monteurs binnen na de klussen en besluit je nog even alle beelden te bekijken. Met op de achtergrond ‘een kwartiertje Hazes’ of ‘exotische hits’ zet je wat foto’s online én brief je nog even je collega om je beelden in elkaar te zetten. 

Omdat geen enkel goed verhaal eindigt met een bak koffie, trekken we aan het eind van de middag lekker een pilsje open op de vrijdagmiddagborrel. Wat ging dat snel! Op naar nog zo’n topweek. Hard werken = maximaal genieten. 

Deze energie krijg je van ons.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 32 - 40 uur, vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een drankje om de week mee af te sluiten!

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar mark@solarconcept t.a.v. Mark Steetsel en sluit je aan!

Sluit je aan?