Betekenis: ‘Me-ga mooi-e mar-ke-teer’: (de; m/v; meervoud: mega mooie marketeers). Iemand die vol energie het marketingteam van Solar Concept kan versterken met geniale creativiteit, een lolletje én iemand die natuurlijk net zoveel van hard werken en hard ouwehoeren houdt als ons.

 Je nieuwe functie. 

Ter uitbreiding van onze afdeling marketing zijn we op zoek naar iemand die met 2 ‘jonge’ marketeers (23 jaar en 32 jaar) een super ambitieus, efficiënt maar bovenal een supergezellig team wil vormen. 

  • Heb jij passie voor marketing en ben je ambitieus/leergierig?
  • Ben je goed in een concept en/of beleving te vertalen naar tekst en/of beeld?
  • Ben je accuraat, creatief en krijg je energie van afwisselende werkzaamheden?
  • Ben je een kei in de Nederlandse taal? (in woord en geschrift)
  • Kun jij het overzicht behouden terwijl je werkt aan meerdere projecten?
  • Ben je een echte zelfstarter en kun je goed zelfstandig te werk gaan?
  • En ben jij minimaal voor 32-40 uur beschikbaar per week?

Samen zorgen we voor vette, onderscheidende content voor interne en externe communicatie (website, drukwerk, social media). Het designen en produceren van infographics, (instructie)video’s en andere creatieve uitingen. Het beheren, samenstellen en onderhouden van o.a. nieuwsbrieven en e-mails in het marketing-automationsysteem. Tevens zorgen we voor goede vindbaarheid middels linkbuilding, SEO en boeiende kennisartikelen voor klanten. Als kers op de taart helpen we de rest van het bedrijf bij het vertalen van een vraag/idee naar een uitwerking die ons DNA ademt en past binnen ons bedrijf.
 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Geen enkele dag start goed zonder een lekkere bak koffie, dus samen met je collega’s op de afdeling start je deze vrijdag met koffie en je e-mail. Je schrijft een script voor een video die binnenkort live moet over een nieuw product, regelt alle materialen, acteurs (vaak je eigen collega’s) en randzaken. Je schrijft een artikel voor in een online magazine en werkt nog snel voor de pauze een paar onderwerpen voor in de nieuwsbrief bij. Tijd voor een boterham én een potje tafeltennis! Yes, winst!

Na de pauze is het tijd om naar het magazijn te gaan. Je trekt je werkschoenen strak aan, pakt de camera, drone en microfoon en begint aan de geplande instructievideo over wat men kan verwachten op de dag van installatie. Langzaamaan druppelen de monteurs binnen na de klussen en besluit je nog even alle beelden te bekijken. Met op de achtergrond ‘een kwartiertje Hazes’ of ‘exotische hits’ zet je een social post online én brief je nog even je collega om de beelden die je geschoten hebt, in elkaar te zetten. Omdat geen enkel goed verhaal eindigt met een bak koffie, trekken we aan het eind van de middag lekker een pilsje open op de vrijdagmiddagborrel. Wat ging dat snel! Op naar nog zo’n topweek met veel diverse werkzaamheden. Hard werken = maximaal genieten.

 Deze energie krijg je van ons. 

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 32 - 40 uur, vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een drankje om de week mee af te sluiten!

 Opleidingsvereisten en werkervaring. 

  • Minimaal MBO-4 richting Marketing en/of communicatie
  • Ervaring met Adobe Creative Cloud is een pre
  • Werkervaring op het gebied van marketing is een pre

Sluit je aan?