Net klaar met je studie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als junior accountmanager binnendienst bij Solar Concept werk je in een energieke omgeving op ons hoofdkantoor in Schaijk. Vanuit meerdere locaties in Nederland installeert Solar Concept wekelijks zo’n 100 groepenkasten aan huis en dit aantal is flink groeiende. Door de toenemende verkeersstromen aan elektriciteit in huizen, kan het voorkomen dat de huidige groepenkasten niet meer voldoen aan de huidige normen.

Jouw taak is het bespreken van de offertes met onze klanten, vragen beantwoorden en zorgen dat zij worden voorzien van het beste advies op maat. Scoren, dat is je 2e naam. De klanten die jij spreekt hebben bij ons al een zonnepanelensysteem gekocht. Je hoeft dus geen koude acquisitie te doen. Daarnaast past de gedachte ‘work hard, play hard’ perfect bij jou!

Jij. 

 +  Bent leergierig
 +  Staat open voor doorgroeimogelijkheden
 +  Bent klantvriendelijk + klantgericht
 +  Hebt affiniteit met techniek
 +  Kunt praktisch denken + handelen
 +  Denkt in oplossingen
 +  Bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
 +  Werkt hard (maar kan ook net zo hard ouwehoeren als de rest van het team)

Jouw takenpakket:

 +  Telefonisch en per mail adviseren van onze klanten en potentiële groepenkastklanten
 +  Administratieve verwerking van offertes
 +  Affiniteit met elektrotechniek is een pre
 +  Commerciële ervaring is een pre  

Wij. 

We verwachten een hoop van onze werknemers. Want wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Hard werken, tussendoor lekker ouwehoeren en vol energie altijd voor de plus! Uiteraard mag je van ons ook het één en ander verwachten. Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, kilometervergoeding én adv-dagen? Bovenal de allerleukste collega's. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik... terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. Dat verwachten we ook van jou! Wij zijn van mening: hard werken = maximaal genieten. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan! 

Jij + Wij = Solar Concept. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?