Jij.

Wil jij werken bij het leukste zonnepanelenbedrijf van Nederland én heb jij een hart voor het HR-vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij vindt het een uitdaging om samen met je collega’s een HR-beleid te ontwikkelen + uit te voeren. Jij bent assertief, komt met verbetervoorstellen op het gebied van personeelszaken en implementeert deze. Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor vragen over personeelszaken. Net als wij, doe jij de dingen graag goed. Je bent eerlijk en maakt waar wat je zegt. Daarnaast houd je ook van een goede kop koffie op de maandagochtend en een biertje op de vrijdagmiddag. Enthousiast? Het wordt nog leuker.

Lees verder als jij:
 +  Integer en betrouwbaar bent
 +  Enige administratieve ervaring hebt
 +  Nauwkeurig bent
 +  De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst
 +  Tussen de 24 - 40 uur beschikbaar bent
 +  Werkervaring in een soortgelijke functie hebt, óf
 +  Net een opleiding in de richting van HRM hebt afgerond

Jouw takenpakket:
 +  Voert werkzaamheden uit ten behoeve van de salarisadministratie
 +  Jij bent hét aanspreekpunt voor vragen over personeelszaken
 +  Je regelt een goede onboarding voor nieuwe collega’s en zorgt ervoor dat zij alle benodigde informatie hebben ontvangen voor hun eerste werkdag
 +  Verricht administratieve taken zoals het opstellen, aanpassen of beëindigen van arbeidsovereenkomsten

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris bij een fulltime dienstverband tussen de €2.100,- en €2.600,- (afhankelijk van je werkervaring). Bovenal de allerleukste collega’s! Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?