Jij.

De stem? Is dit een talentenjacht?! Nee hoor, wij zijn op zoek naar een collega vol energie en met een fijne stem die goed overzicht kan bewaren. Iemand die een ware toevoeging is aan ons jonge, ambitieuze team. Jij gaat in deze functie grotendeels zorgen voor het inplannen van al onze adviseurs die onderweg zijn naar (potentiële) klanten en bent het 1e contact voor onze potentiële klanten. Jij bent het gezicht, of eigenlijk beter gezegd… de stem van Solar Concept! Tevens heb je dagelijks per mail en telefonisch contact met deze klanten voordat onze adviseurs bij ze langs gaan. Kortgezegd, je krijgt een kick van een strakke planning en zorgt dat de afspraken van onze adviseurs zo duurzaam mogelijk ingepland zijn. Daarnaast zorg jij er voor dat al onze klanten op hun app hun zonnepanelensysteem kunnen monitoren door deze voor ze in te richten. Lees alleen verder als jij:

 +   Verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 +   Een partijtje klantvriendelijk bent
 +   Graag nauwkeurig werkt
 +   Logisch kunt nadenken
 +   Spontaan + enthousiast bent
 +   Altijd voor de plus gaat
 +   Op korte termijn beschikbaar bent voor 32-40 uur per week

Zijn bovenstaande pluspunten jou op het lijf geschreven? Dan moet je zeker solliciteren bij Solar Concept!

Wij.

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. We leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. 

Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan dus. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf én natuurlijk jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daar hoort natuurlijk een mooi salaris bij tussen de € 1.800,- en € 2.500,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Ook het volgen van cursussen en opleidingen tot de mogelijkheden en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Solar Concept.

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk blijven leveren. En dat verwachten we van jou ook. Krijg jij energie van deze functie? Stuur je cv + motivatie naar Bart Vos en sluit je aan!
 

Sluit je aan?