Jij.

Heb jij spierballen, hou je van aanpakken en werk je gestructureerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zijn namelijk op zoek naar magazijnmedewerker(s), zowel parttime als fulltime. Net zoals wij, doe jij de dingen graag goed. Jij zorgt samen met je collega’s dat de zonnepanelenmonteurs met de juiste materialen, en juiste hoeveelheden, op pad gaan. Als je aan jouw toekomstige collega’s vraagt wat zij het leukste aan hun werk vinden: “De gezelligheid op de werkvloer.” Dat mag je natuurlijk zelf komen ervaren! Al enthousiast geworden?

Lees verder als jij:
 +  Een aanpakker bent
 +  Graag wil werken in een vet team
 +  In het bezit bent van een VCA-certificaat of deze wilt behalen
 +  Hebt ervaring op de heftruck
 +  Graag met meer energie naar huis wil gaan dan waar je ’s ochtends mee bent gekomen
 +  Van een flesje spa geel houdt (handig voor tijdens de vrijdagmiddagborrel)

Je werkzaamheden:
 +  Orders picken in het magazijn en verzendklaar maken
 +  Retouren verwerken
 +  Materialen voor projecten klaarzetten
 +  Bijhouden van voorraad en beheren van opslag
 +  Verwerken van inkomende goederen, lossen van bussen + vrachtverkeer (heftruck)
 +  Controleren van producten op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking en serienummer.

Wij dagen je uit om te solliciteren! Want jij mag-a-zijn!

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- afhankelijk van je werkervaring (conform CAO metaal & techniek). Bovenal de allerleukste collega’s! Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?