Jij. 

Als engineer zonnepanelen ben jij een belangrijke schakel binnen onze organisatie en houdt je van een energieke omgeving. Je werkt het hele tekeningenpakket uit van de uit te voeren grootzakelijke projecten. Daarnaast ondersteun je de projectmanager bij het opstellen van de benodigde documentatie en opleverdossier.

 +   Je hebt een technische opleiding voltooid (MBO of HBO)
 +   Kennis van elektrotechniek en bouwkunde/constructietechniek (pre)
 +   Ervaring met AutoCAD / BricsCAD
 +   Ervaring als engineer (pre)
 +   Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede verwoording in de Engelse taal.
 =   Solliciteren bij Solar Concept

Wat ga je doen?
 +   Je werkt de basis-engineering uit zoals de dakindeling, plaats van de omvormer, de kabeltraject en ballastplannen. Daarnaast biedt je ondersteuning en geef je advies.
 +   Je werkt iedere opdracht tot in detail uit met bijbehorende tekeningen en materiaallijsten. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed.
 +   Om de kwaliteit en het correcte ontwerp van zonnepaneelsystemen te waarborgen, controleer je de offertes van verkopers en kun je snel aanpassingen doorvoeren wanneer hierom wordt gevraagd.
 +   Je ondersteunt de projectmanager bij het opstellen van VGM-plannen en de opleverdocumenatie.

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie (40 uur) vanuit ons kantoor in Heerlen (Solar Concept Zuyd) met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

 Jij + Wij Solar Concept. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar René Dohmen en sluit je aan!

Sluit je aan?