Jij.

Heb jij kennis van elektrotechniek en heb jij service hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij zorgt ervoor dat klanten onbezorgd kunnen genieten van hun gloednieuwe zonnepanelen. Mochten er na installatie nog technische problemen zijn, los jij dit op. Daarnaast probeer jij samen met je toekomstige collega’s ons gemiddelde klantbeoordeling van een 8,9 naar een nóg hoger niveau te tillen. Naast dat wij het zonnetje bij de klanten op het dak ‘bezorgen’, brengen we het zonnetje ook bij de mensen in huis, mede dankzij jou! We hebben de tevredenheid van onze klanten dan ook hoog in het vaandel staan! Al enthousiast? Lees verder als jij:

 +  Elektrotechnische kennis hebt
 +  Telefonische ervaring hebt (pre)
 +  Een aanpakker bent
 +  In oplossingen denkt
 +  Communicatief vaardig bent, zowel in spraak als geschrift
 +  Verantwoordelijkheidsgevoel hebt
 +  Graag mee wil denken met de ontwikkeling van de afdeling 
 +  Enthousiast + gemotiveerd bent
 +  Energie krijgt van het meegroeien met één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland 
 

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris tussen de €2.300,- en €2.800,- afhankelijk van je werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband? Bovenal de allerleukste collega’s. Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept.

Sluit je aan!