Jij. 

Alles wat met stroom te maken heeft, geeft jou energie! Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van Solar Concept bij onze klanten en installeert de mooiste oplossingen voor hun zonnepanelensysteem + groepenkast. Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan. En natuurlijk hou je, net als de rest van onze familie, van goede koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.

 +   Je bent enthousiast, houdt van spanning en wil graag groeien
 +   Hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO-3 Elektrotechniek
 +   Bent erg handig (2 rechterhanden)
 +   Hebt werkervaring (pre)
 +   Je schrikt niet van een potentiaalverschil van 400V 😉
 +   Je bent in het bezit van een VCA en een rijbewijs (B)
 =  Zeker solliciteren bij Solar Concept

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers en behoren inmiddels tot de top 5 grootste aanbieders van zonnepanelen op de particuliere markt in Nederland. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg, de panelen zelf en natuurlijk het epicentrum van alle elektriciteit… de groepenkast! Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten. 

Net als onze klanten, verdien óók jij als werknemer of ZZP’er de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snel groeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. 

 +   Het betreft een fulltime functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 +   De salarisindicatie bij indiensttreding (afhankelijk van je werkervaring, leeftijd en opleiding) ligt tussen de € 2.100,- en € 3.300,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek.
 +   Als elektromonteur krijg je een eigen bus ter beschikking (bij indiensttreding). 
 +   Als ZZP'er bieden wij een goed projectverdienst. 
 +   Daarnaast behoort het volgen van cursussen en opleidingen, om je te blijven ontwikkelen, tot de mogelijkheden.

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook. Solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar Twan en sluit je aan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?