Als commercieel medewerker bij Solar Concept werk je in een energieke omgeving op ons hoofdkantoor in Schaijk. Vanuit meerdere locaties in Nederland installeert Solar Concept wekelijks zo’n 100 groepenkasten aan huis en dit aantal is flink groeiende. Door de toenemende verkeersstromen aan elektriciteit in huizen, kan het voorkomen dat de huidige groepenkasten niet meer voldoen aan de huidige normen.

Jouw taak is het bespreken van de offertes met onze klanten, vragen beantwoorden en zorgen dat zij worden voorzien van het beste advies op maat. Scoren, dat is je 2e naam. De klanten die jij spreekt hebben bij ons al een zonnepanelensysteem gekocht. Je hoeft dus geen koude acquisitie te doen.

Jij. 

 +  Bent klantvriendelijk + klantgericht
 +  Hebt affiniteit met techniek
 +  Kunt praktisch denken + handelen
 +  Denkt in oplossingen
 +  Bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)

Jouw takenpakket:

 +  Telefonisch en per mail adviseren van onze klanten en potentiële groepenkastklanten
 +  Administratieve verwerking van offertes
 +  Affiniteit met elektrotechniek is een pre
 +  Commerciële ervaring is een pre  

Wij. 

Solar Concept is een snelgroeiend bedrijf en belangrijk voor jou om te weten is dat er zowel in deze functie als binnen het bedrijf volop doorgroeimogelijkheden zijn.  Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossing verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een functie van 40 uur vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én voldoende doorgroeimogelijkheden. De salarisindicatie (afhankelijk van werkervaring) ligt tussen de €2.000 - €2.500 per maand, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een lekkere pot bier om de week mee af te sluiten! Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

Jij + Wij = Solar Concept. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Sluit je aan?