Als commercieel medewerker hou je van een energieke omgeving en ben jij een belangrijke schakel binnen onze zakelijke organisatie. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze klanten worden voorzien van het beste advies op maat voor zonnepanelen op het dak ongeacht of het nu om een klein bedrijf, MKB of een groot zakelijk project gaat. Jij bent de welbekende spin in het web.

 Jij. 

Wat ga je doen?
 +   Offertes opstellen naar wens van de klant, in samenwerking met de adviseurs buitendienst
 +   Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant, geen vraag is te veel voor jou
 +   Je plant afspraken in voor onze adviseurs die dagelijks onderweg zijn
 +   Je brengt een wekelijkse rapportage aan de commercieel manager
 +   Je verzorgt + volgt de leads op
 +   Ondersteunt het projectteam met de verschillende belanghebbenden (opdrachtgever, lokale autoriteiten, onderaannemers, belangrijkste leveranciers van apparatuur).

Wat vragen wij van jou?
 +   Je bent communicatief sterk + hebt goed ontwikkelde sociale vaardigheden.
 +   Als commercieel medewerker neem je initiatief, kun je zelfstandig werken en ben je een echte teamspeler.
 +   Je werkt oplossingsgericht en bent proactief.
 +   Je hebt een technische opleiding (MBO+ of HBO)
 +   Kennis van elektrotechniek en bouwkunde/constructietechniek is een pre
 +   Ervaring met Autocad is een pre
 +   Bij voorkeur heb je werkervaring als commercieel medewerker binnendienst, klantenservicemedewerker, administratief medewerker, salesmedewerker of vergelijkbaar
 +   Je bent bekend en kunt goed werken met MS Office
 +   Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en een goede verwoording in de Engelse taal
 =   Solliciteren bij Solar Concept

 Wij. 

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de zonnepanelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. 

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Wat bieden wij jou?
Net als onze klanten, verdien óók jij de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie (40u), vanuit onze zakelijke vestiging in Heerlen (Solar Concept Zuyd) met de mogelijkheid tot een vast dienstverband én met voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook het volgen van cursussen en interne- en externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgen we natuurlijk voor een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een biertje om de week mee af te sluiten!

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Solar Concept gaat altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… Terwijl we ondertussen gewoon goed werk leveren en onszelf blijven. En dat verwachten we van jou ook.

Solliciteren? Stuur je cv en motivatie René Dohmen en sluit je aan!

Sluit je aan?