Jij.

Alles wat met stroom te maken heeft, geeft jou energie! Je krijgt een kick van een mooi geïnstalleerde installatie en je levert vakwerk af. Je draagt bij aan de positieve naam van Solar Concept door hoogwaardige oplossingen te bieden voor onze klanten, of het nu gaat om groepenkasten of thuisbatterijen. Jij gaat zorgen dat klanten met hun groepenkast of thuisbatterij klaar zijn voor de toekomst en onafhankelijk worden van hun energieleverancier! Het is belangrijk dat je flexibel bent, zelfstandig te werk kunt gaan maar ook goed in teamverband uit de voeten kan. Want, jij komt immers te werken bij het leukste + gezelligste bedrijf van Nederland. Natuurlijk deel je, net als de rest van ons team, de liefde voor een goede kop koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag. Enthousiast? Lees dan snel verder als jij:  

 +  Twee rechterhanden hebt
 +  Niet schrikt van een potentiaalverschil van 400V
 +  Je in het bezit bent van een VCA + een rijbewijs (B)
 +  32 – 40 uur per week beschikbaar bent
 +  Zowel groepenkasten als thuisbatterijen wilt installeren, vet!
 +  Zin hebt om in je eigen bus van Solar Concept te rijden
 +  Werkervaring hebt maar ook enthousiast wordt van doorgroeimogelijkheden + het volgen van cursussen

Wij.

Wij zijn Solar Concept. Eén van de snelst groeiende bedrijven in de zonnepanelenbranche. Hier werken de echte makers, leggers en bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren: de beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Het betreft een fulltime functie vanuit onze vestiging in Schaijk met de mogelijkheid tot een vast dienstverband + voldoende doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van een pensioenregeling, 25 vakantie- én 13 adv-dagen? Bovenal de allerleukste collega’s!

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit je aan?