Als adviseur groepenkasten werk je in een energieke omgeving op ons kantoor in Schaijk. Jij bent de schakel tussen onze klanten en de andere adviseurs bij ons intern. Je hebt een belangrijke rol binnen onze particuliere markt en hebt veel contact met onze bestaande klanten.

Samen met de andere groepenkastadviseurs zorg jij ervoor dat onze klanten worden voorzien van het beste advies op maat voor hun situatie. Je geeft onze klanten antwoord op vragen die zij hebben naar aanleiding van het gegeven advies. Je werkt nauw samen met ons verkoopteam zonnepanelen en samen halen jullie, op basis van het beste advies, de opdrachten binnen... Scoren, dat is je 2e naam. De klanten die jij spreekt hebben bij ons al een zonnepanelensysteem gekocht. Je hoeft dus geen koude acquisitie te doen. De groepenkast of de aanpassing ervan die jij verkoopt met je directe collega’s is een extra service die we vanuit Solar Concept aanbieden voor de klant. Zo zie je maar, wij gaan altijd voor de plus!

 Jij. 

 +   Bent commercieel aangelegd
 +   Bent klantvriendelijk + klantgericht
 +   Kunt praktisch denken + handelen
 +   Denkt in oplossingen
 +   Bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)

Jouw werkzaamheden + verantwoordelijkheden.

 +   Telefonisch- en mailcontact met onze klanten en potentiële groepenkastklanten
 +   Overleg met andere groepenkastadviseurs en zonnepanelenadviseurs
 +   Overleg met en advies aan monteurs op locatie bij de klant
 +   Administratieve verwerking van opdrachten in ons CRM-systeem
 +   Affiniteit met elektrotechniek is een pre
 +   Commerciële ervaring is een pre

 Wij. 

Solar Concept is een snelgroeiend bedrijf en belangrijk voor jou om te weten is dat er zowel in deze functie als binnen het bedrijf volop doorgroeimogelijkheden zijn. 
Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in duurzame producten: van advies, installatie, nazorg tot natuurlijk de producten zelf. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossing verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement.

Net als onze klanten, verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf (top 5 snelst groeiende bedrijven van Nederland) en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Krijg jij energie van deze functie? Sluit je aan!

 Jij + Wij = Solar Concept. 

Sluit je aan?