Jij.

Jij vindt het een toffe uitdaging om samen met je collega’s verantwoordelijk te zijn voor de financiële administratie van Solar Concept in de volle breedte. Als geen ander begrijp jij het belang van een goede administratieve organisatie + de effectieve en efficiënte uitvoering van financiële processen. Jij vindt het leuk om je bezig te houden met debiteuren- en crediteurenbeheer en wilt dit graag naar een hoger niveau tillen binnen onze organisatie. Al werkend in dit proces kijk je kritisch naar de werkwijze en kom je met verbetervoorstellen. Enthousiast geworden? Lees alleen verder als jij:

 +  Accuraat en analytisch bent
 +  Klanten voorop stelt
 +  Financieel inzicht hebt
 +  Prioriteiten kunt stellen
 +  Pragmatisch bent
 +  Een MBO werk- en denkniveau hebt én
 +  Enige jaren relevante werkervaring hebt
 +  Sociaal sterk bent en goed kunt schakelen met verschillende afdelingen

Net als wij, doe jij de dingen graag goed. Je bent eerlijk en maakt waar wat je zegt. Daarnaast houd je ook van een goede kop koffie op maandagochtend en een biertje op vrijdagmiddag.

Je werkzaamheden:
 +  Het behandelen van inkoopfacturen
 +  Het opstellen van financiële rapportages en verbeterpunten
 +  Beheer van debiteuren en crediteuren
 +  Debiteuren telefonisch te woord staan en zorgen dat zij een goed gevoel overhouden aan het contact met jou ��

Wij.

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. Wij leveren sterk werk in zonnepanelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren.

De beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = een optimaal rendement voor onze klanten.

Net als onze klanten verdien jij ook de beste oplossing. Een baan bij een jong, energiek en snelgroeiend bedrijf en jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen. Wat dacht je van een salaris tussen de €2.100 en €2.600 (afhankelijk van je werkervaring) en een fulltime dienstverband. Bovenal de allerleukste collega’s! Krijg jij energie van deze functie?

Jij + Wij = Solar Concept.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluit je aan?