JIJ

Jij gaat. Voor goede resultaten, een mooi verhaal en sterk werk. En je weet dat iedere dag uit te dragen. Als adviseur, monteur of elektricien heb je direct contact met onze klanten. En dus ben je vriendelijk, duidelijk en rechtdoorzee in je communicatie. Dat zonnepanelen leggen een goed idee is, is voor jou al lang geen issue meer. De manier waarop wél. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed. Net als wij ben je eerlijk en maak je waar wat je zegt. En net als wij hou je van goeie koffie (of thee) op maandagochtend en bier op vrijdagmiddag.

WIJ

Wij zijn de makers, de leggers, de bouwers. We leveren sterk werk in zonne-panelen: advies, installatie, nazorg en natuurlijk de panelen zelf. Met twee voeten op het dak en het hoofd koel. Wij vinden dat onze klanten de beste oplossingen verdienen. Voor ons is dat een optelsom van allerlei factoren. Beste prijs + hoge kwaliteit + eerlijk advies + uitstekende installatie + perfecte service = optimaal rendement voor onze klanten. Net als onze klanten, verdien ook jij de beste oplossing. De beste baan dus. Laat ons vooral weten wat jíj daarvan verwacht!

SOLAR CONCEPT

Wij gaan altijd voor de plus: niet alleen vandaag, maar ook morgen. We blijven onszelf ontwikkelen en nieuwe stappen zetten. Gedreven, deskundig, met een open blik… terwijl we ondertussen gewoon goed werk blijven leveren. En dat verwachten we van jou ook. Als adviseur, monteur of elektricien (m/v) ben jij het gezicht van Solar Concept naar onze klanten. Je draagt onze waarden uit en denkt in oplossingen. Sluit je aan?

Solar Concept is altijd op zoek naar adviseurs, monteurs en elektriciens! Pas jij bij ons bedrijf? Stuur dan een e-mail met C.V. en motivatie naar info@solarconcept.nl en sluit je aan!