Wat een jaar

Losse woningen, appartementencomplexen, op de dakpannen, geïntegreerd in de dakpannen; dit jaar hebben we alle type projecten mogen bouwen voor jullie. Met de uitdagingen op het gebied van energie, materiaal en personeel is het een bewogen jaar geweest. In 2022 hebben we weer heel veel bewoners, huurders en pandeigenaren mogen helpen met de verduurzaming van hun pand of woning. Een verduurzaming waar ze nog vele jaren van gaan genieten. Terugkijkend op dit jaar overheerst maar één gevoel: trots. Trots op hoeveel wij, samen met jullie, weer hebben gedaan aan de verduurzaming van Nederland.

In 2023 staan er weer genoeg mooie projecten klaar om gebouwd te worden. Dit gepaard met een team uitbreiding gaat weer zorgen voor een jaar waar we nu al naar uitkijken. Wij hopen natuurlijk dat we 2023, samen met jullie, tot een nog groter succes kunnen brengen.

Voor nu rest ons niks anders dan jullie ontzettend te bedanken voor het vertrouwen in 2023 en jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen. Om dit in te luiden van ons alvast een presentje.

Proost! Bas & Selmir

Bas en Selmir