Het gouden ticket van Solar Concept.

Wij waarderen het super dat onze klanten meehelpen om Nederland een stukje duurzamer te maken. Om die waardering te laten blijken hebben we voor iedere klant een opleverpakket klaar staan met daarin een duurzaam cadeau. Bij oplevering van je eigen duurzame zonnepanelensysteem krijg jij als klant dit pakket.

Wat de meesten niet weten, is dat onze eigen 'Willy Wonka' Jop in een aantal van deze opleverpakketten een extra verrassing heeft gestopt. Het probleem is dat wij ook niet weten hoeveel het er zijn en in welke pakketten ze zitten maar één ding is zeker...

Als jij zo'n gouden ticket te pakken hebt, maak je direct kans op toffe prijzen zoals een Apple iPad, een drone, Playstation, iWatch of GoPro t.w.v. € 350,-. Op het gouden ticket vind je de stappen die je moet nemen om deel te kunnen nemen.

Zo geniet je niet alleen van een geweldig mooi zonnepanelensysteem van Solar Concept maar heb je ook de kans om een extra leuk cadeau te ontvangen bovenop dat mooie opleverpakket.

Aan het begin van ieder kwartaal wordt er een winnaar getrokken uit de inzendingen van het afgelopen kwartaal via social media. Het is dus super belangrijk om ons te volgen op één of meerdere social media. Heb jij een gouden ticket gevonden? Bekijk dan de voorwaarden van deze actie.

Logo Facebook        Logo LinkedIN        logo instagram

Solar Concept gouden ticket

Vraag een offerte aan.

Wil jij ook kans maken op zo'n gouden ticket? 
Dat snappen wij! Bereken je besparing direct.