Energie opslaan met je eigen thuisbatterij!

pijl
+ In 5-8 jaar terugverdiend
+ Verdien geld op de energiemarkt
+ Begin hier met je offerteaanvraag!

Energie opslaan met je eigen thuisbatterij!

pijl
+ In 5-8 jaar terugverdiend
+ Verdien geld op de energiemarkt
+ Begin hier met je offerteaanvraag!

Geef je huis kracht

Met onze thuisbatterij
usp
5 - 8 jaar
Gemiddelde terugverdientijd
usp
0  %
Minder afhankelijk energieleverancier
usp
0  %
Koppelbaar met slim energiesysteem

35.000+ klanten

Solar Concept is sinds 2011 een vertrouwde naam in de wereld van verduurzamen. Met trots hebben we meer dan 35.000+ klanten geholpen met duurzame energie energieoplossingen. We streven naar perfectie in elke installatie want klanttevredenheid staat bij ons op één!

Sluit je aansolar

9.4 uit 5.000+ reviews

We zijn blij met onze Solar Concept familie. Onze 35.000+ tevreden klanten beoordelen ons met een 9.4 en daar zijn we trots op! Dit motiveert ons om elke dag weer voor de plus te gaan en heel Nederland te voorzien van duurzame energieoplossingen!

Check onze reviewssolar

165+ medewerkers

Onze toppers beheersen het ambacht tot in de puntjes en delen graag hun kennis met jou. Hierdoor kunnen we jou voorzien van het beste advies. Onze mensen doen voortdurend een stapje extra en gaan voor de beste oplossing. Altijd voor de plus!

Check onze werkwijze solar

Alleen de beste merken

Bij Solar Concept kiezen we enkel voor de beste merken. Met ons oog voor kwaliteit en duurzaamheid selecteren we zorgvuldig de producten die we aanbieden. Zo garanderen we jou de hoogste standaard en betrouwbaarheid in al onze oplossingen.

Check hier ons kenniscentrumsolar

THUISBATTERIJ: DE VOORDELEN IN ÉÉN OPSLAG.

Zonnepanelen verbonden met een thuisbatterij vormen een slimme en efficiënte oplossing voor energiebeheer in huishoudens. Door een accu voor zonnepanelen te gebruiken om zonne-energie op te wekken en op te slaan, kunnen gezinnen 's avonds of tijdens piekuren profiteren van hun eigen opgewekte zonne-energie. Met lagere energiekosten als focus, maakt deze geïntegreerde aanpak huishoudens niet alleen onafhankelijk van het elektriciteitsnet, maar resulteert het ook in een verminderde CO2-uitstoot. Met een thuisbatterij als kern, wordt dit een aantrekkelijke optie voor een toekomst die groener en meer zelfvoorzienend is. Ontdek hier alle uitgebreide voordelen van een thuisaccu in ons artikel!

voordelen thuisbatterij

THUISBATTERIJ: DE VOORDELEN IN ÉÉN OPSLAG.

Zonnepanelen verbonden met een thuisbatterij vormen een slimme en efficiënte oplossing voor energiebeheer in huishoudens. Door een accu voor zonnepanelen te gebruiken om zonne-energie op te wekken en op te slaan, kunnen gezinnen 's avonds of tijdens piekuren profiteren van hun eigen opgewekte zonne-energie. Met lagere energiekosten als focus, maakt deze geïntegreerde aanpak huishoudens niet alleen onafhankelijk van het elektriciteitsnet, maar resulteert het ook in een verminderde CO2-uitstoot. Met een thuisbatterij als kern, wordt dit een aantrekkelijke optie voor een toekomst die groener en meer zelfvoorzienend is. Ontdek hier alle uitgebreide voordelen van een thuisaccu in ons artikel!

 

GELD VERDIENEN MET JE THUISBATTERIJ.

Wist je dat je ook geld kunt verdienen met je thuisbatterij? Met behulp van speciale slimme software wordt je thuisbatterij beheerd, zodat deze energie kan opslaan wanneer de energie goedkoop is. De batterij laadt op tijdens periodes met lagere tarieven, zoals wanneer er veel zonlicht is, om vervolgens energie terug te leveren, oftewel te verkopen aan het net wanneer de prijzen hoger liggen. Op deze manier verdien je geld met je thuisbatterij en bespaar je nóg meer op je energierekening. Dit betekent ook dat de terugverdientijd van jouw thuisbatterij aanzienlijk korter wordt!

GELD VERDIENEN MET JE THUISBATTERIJ.

Wist je dat je ook geld kunt verdienen met je thuisbatterij? Met behulp van speciale slimme software wordt je thuisbatterij beheerd, zodat deze energie kan opslaan wanneer de energie goedkoop is. De batterij laadt op tijdens periodes met lagere tarieven, zoals wanneer er veel zonlicht is, om vervolgens energie terug te leveren, oftewel te verkopen aan het net wanneer de prijzen hoger liggen. Op deze manier verdien je geld met je thuisbatterij en bespaar je nog meer op je energierekening. Dit betekent ook dat de terugverdientijd van jouw thuisbatterij aanzienlijk korter wordt!

SOLAR CONCEPT IS PARTNER VAN:

Combineer jouw
thuisbatterij met
zonnepanelen om
nóg meer te besparen.

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij

Combineer jouw
thuisbatterij met
zonnepanelen om
nóg meer te besparen.

RENDEMENT MET ZONNEPANELEN.

De thuisbatterij draait om een slimme aanpak van je energieverbruik. Overdag laadt de thuisaccu zichzelf op met stroom van je zonnepanelen. 's Avonds komt deze opgeslagen energie goed van pas, waardoor je minder afhankelijk bent van je energieleverancier.

Zonder thuisbatterij verbruik je gemiddeld slechts 30% van de opgewekte stroom zelf. Met een thuisbatterij stijgt dit percentage naar gemiddeld 70%! Hierdoor geniet je niet alleen van een efficiënter energieverbruik, maar verklein je ook je afhankelijkheid van je energieleverancier. Met een thuisaccu heb je de regie over je eigen energiehuishouding en vergroot je de zelfvoorzienendheid!  Daarnaast bespaar je ook nog eens lekker op je energierekening. Een échte win-win situatie als je het ons vraagt

 

RENDEMENT MET ZONNEPANELEN.

De thuisbatterij draait om een slimme aanpak van je energieverbruik. Overdag laadt de thuisaccu zichzelf op met stroom van je zonnepanelen. 's Avonds komt deze opgeslagen energie goed van pas, waardoor je minder afhankelijk bent van je energieleverancier.

Zonder thuisbatterij verbruik je gemiddeld slechts 30% van de opgewekte stroom zelf. Met een thuisbatterij stijgt dit percentage naar gemiddeld 70%! Hierdoor geniet je niet alleen van een efficiënter energieverbruik, maar verklein je ook je afhankelijkheid van je energieleverancier. Met een thuisaccu heb je de regie over je eigen energiehuishouding en vergroot je de zelfvoorzienendheid!  Daarnaast bespaar je ook nog eens lekker op je energierekening. Een échte win-win situatie als je het ons vraagt.

lightbulb

Veelgestelde vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Kan ik btw terugvragen over mijn thuisbatterij?
Hoe kan ik de juiste capaciteit van een thuisbatterij bepalen?
Is het mogelijk om een thuisbatterij toe te voegen aan een bestaand zonnepanelensysteem?

We staan voor je klaar!

Maak kennis met ons team. 

solar