Vraag + antwoord met Sil.

 1. Wie ben je?
  Sil Wingens.
   
 2. Wat is je leeftijd? 
  22 jaar.
   
 3. Waar woon je?
  Sinds kort woon ik in Waalwijk. Voorheen Schaijk. 
   
 4. Wat zijn je hobby's?
  Hobby's, voetballen, gamen en festivals. 
   
 5. Wat is je functie bij Solar Concept?
  Adviseur zonnestroom. 
   
 6. Vanaf wanneer ben je werkzaam bij Solar Concept?
  1 augustus 2022.
   
 7. Wat vind je van je werk bij Solar Concept?
  Het werk vind ik erg leuk. Ieder mens is anders en daarom blijven de gesprekken boeiend. In de functie van adviseur is dan ook geen dag hetzelfde. 
   
 8. Wat was je eerste ervaring met Solar Concept?
  Via Bas (mijn broer). Hij is nu meer dan 2 jaar werkzaam en nog altijd enthousiast over het bedrijf. 
   
 9. Waar ga je hard op/waar krijg je energie van?
  Ik krijg erg veel energie uit het helpen van klanten. Ik probeer dan ook altijd de tijd te nemen voor de gesprekken om iedereen zo goed mogelijk te adviseren. Als ik weet dat de klant tevreden is dan ben ik dat zelf automatisch ook. 
   
 10. Wat spreekt je aan binnen het bedrijf?
  De sfeer. Omdat het een jong bedrijf is hangt er een ontspannen en gezellige sfeer. Iedereen is welkom en behoort vanaf de eerste dag al meteen bij het team. 
   
 11.  Hoe ben je bij deze club terecht gekomen?
   Marc v Heesch (Buitendienst Adviseur) heeft mij benaderd voor deze functie. Daarnaast had ik natuurlijk via Bas al goede verhalen gehoord waardoor het niet moeilijk was om mij over te halen om hier te gaan werken.
   
 12.  Bonus vraag: Vind je Gerard Joling ook een goede artiest?
   Zelf houd ik zeker van Nederlandstalige muziek, alleen Gerard Joling gaat dan wel weer erg ver.

Eefje RuijsKwaliteiten Job

Eefje Ruijs

Eefje Ruijs

Kennen jullie Eefje al? Zij is sinds kort onze nieuwe ontzettende marketeer! Ze houdt van Hockey, dansen en uiteraard drinkt ze graag wijn met vriendinnen. Meer weten over deze praatjes- + plaatjesmaker? Lees het hier!

Sjoerd van der Blij

Sjoerd van der Blij

Dit is Sjoerd. Onze Sjoerd stelt zich maar al te graag aan je voor. Hij is sinds kort als planner bij ons in dienst getreden. Hij houdt van voetbal en als daarna 'Maak me gek' van Gerard Joling afspeelt in de kantine, kan zijn dag niet meer stuk!

Job van Gemert

Job van Gemert

De one and only Job van Gemert stelt zich graag aan je voor! Hij is een ontzettend voetbalicoon in het pittoreske Schaijk. Sinds een poosje is Job werkzaam bij Solar Concept als planner. Meer weten over Job? Klik op onderstaande knop!

Diaz van de Coolwijk

Diaz van de Coolwijk

Diaz is een van onze nieuwe werknemers en is in dienst getreden als Adviseur Zonnestroom. Diaz is niet vies van een festivalletje en houdt daarnaast ook van voetbal en tennis. Klik snel op onderstaande link, Diaz stelt zich graag aan je voor!