Wij helpen je graag.

Bij Solar Concept begrijpen we dat service van cruciaal belang is voor het beste totaalconcept! Heb je vragen over service of ervaar je problemen met je systeem? Dan ben je hier aan het juiste adres om oplossingen te vinden. Wist je dat je veel problemen zelf kunt oplossen met behulp van onze uitgebreide handleidingen? We staan klaar om je te helpen jouw zonne-energiesysteem optimaal te laten presteren.

Daarnaast hebben we nog een oplossing speciaal voor jou als zonnepaneeleigenaar: het Comfort Pluspakket. Zo kun jij zorgeloos genieten van je zonnepanelen. Met één van de grootste voordelen van ons pakket, kun je erop vertrouwen dat we nauwlettend jouw zonne-energiesysteem in de gaten houden en eventuele problemen tijdig oplossen! Je leest er alles over op deze pagina.

Heb je problemen met je zonnepanelen?

Heb je problemen met je zonnepanelen?

Ontdek de oplossingen hier!

Geen zorgen als je systeem offline is. We bieden uitgebreide stapsgewijze handleidingen die je helpen om eventuele problemen op te lossen en je systeem weer snel online te krijgen. Met duidelijke instructies en handige tips staan we altijd klaar om je te assisteren bij het oplossen van technische problemen, zodat je snel weer kunt genieten van de voordelen van je zonnepaneleninstallatie.

Handleidingensolar

Ons Comfort Pluspakket!

Bij Solar Concept is het onze missie om iedereen te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen. Dit totaalconcept is niet compleet zonder de perfecte nazorg. Vandaar dat we, na veelvuldig verzoek van onze klanten, ook een serviceplan hebben gecreëerd.

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgeloos te kunnen genieten van de voordelen van jouw zonnepanelen. Met dit serviceplan krijg je onder andere maandelijks advies over welke energiemaatschappij het beste bij je past, daarnaast regelen wij de overstap én krijg je maandelijks advies over de thuisbatterij. Het beste van alles, dit plan is beschikbaar voor een klein maandelijks bedrag. Bekijk hier alle voordelen.

Comfort
plus +

Comfort

standaard inbegrepen
solar concept service De Voordelen:
Zonnepanelen vermogensgarantie solar comfort plus solar comfort plus
Zonnepanelen productgarantie solar comfort plus solar comfort plus
Omvormer productgarantie solar comfort plus solar comfort plus
Solar Concept verantwoordelijk voor monitoring solar comfort plus solar comfort
Dagelijkse systeemcheck solar comfort plus solar comfort
Maandelijks rendementsrapport solar comfort plus solar comfort
Jaarlijks prestatierapport solar comfort plus solar comfort
Geen voorrij- en arbeidskosten solar comfort plus solar comfort
Maandelijks advies energiecontracten solar comfort plus solar comfort
Overstapservice energiecontracten solar comfort plus solar comfort
Maandelijks advies thuisbatterij solar comfort plus solar comfort
€ 9,95 p/m

Comfort Pluspakket aanvragen

Bekijk ook: