“Goed verhaal. En nu weer aan het werk.”

Nederland zit midden in de energietransitie. Van fossiele brandstoffen gaan we de overgang maken naar duurzame energie. Zonnepanelen spelen hierin een essentiële rol: niet alleen omdat ze 100% duurzame en schone energie opwekken, maar ook omdat ze rendement opleveren! Bij Solar Concept is het onze missie om onze klanten te voorzien van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen; energie voor iedereen!

Dat betekent niet per definitie de laagste prijs of de beste kwaliteit: het betekent de beste balans tussen prijs en kwaliteit, advies, installatie en service. Het betekent een oplossing die specifiek bij jouw wensen, woon- en/of werksituatie past, een oplossing die je uiteindelijk het meeste rendement oplevert! Lees hier meer over onze werkwijze.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we échte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds 2011 mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.

Meer weten? Download onze brochure.

Meer weten? Download onze brochure.

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! En daar gaan we iedere dag voor! Daarbij staat de plus niet alleen voor de perfecte formule op het gebied van zonnepanelen, maar ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing!

Wil je nog meer over ons weten? Dat mag! Vul je e-mailadres in, ontvang onze gratis brochure en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en toffe besparingstips. Zet alvast een bak koffie en lees 'm op je gemak door!

Solar Concept + Keurmerk = Extra zekerheid.

Als klant van Solar Concept wil je natuurlijk zeker weten dat je in zee gaat met een zonnepanelenleverancier die betrouwbaar is en kwaliteit levert. Dan is het goed om te weten dat Solar Concept beschikt over verschillende keurmerken en certificaten. Zo zijn we lid van branchevereniging Holland Solar, zijn we erkend InstallQ-installateur én lid van Techniek Nederland. Daarnaast zijn we aangesloten bij Stichting Zonne-energy recycling Nederland én zijn al onze monteurs en elektriciens QBISnl-gecertificeerd. Altijd voor de plus, dat is Solar Concept!

lightbulb

Antwoord op al je vragen

Over zonnepanelen en alles wat daarbij hoort

Hoe lang hebben jullie nodig voor de montage en installatie van zonnepanelen?
Hoe lang duurt het voordat ik mijn zonnepanelen heb terugverdiend?
Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Besparing berekenen

Check direct of jouw dak geschikt is en wat jij kunt besparen!

home-team

Wij helpen je graag

Maak kennis met ons team

solar