Direct inzicht in je opbrengst!

Door gebruik te maken van een monitoringsapp krijg je veel inzicht in je huidige opbrengst en rendement. Handig om te weten hoe je er voor staat. Krijg inzicht in hoe je zonnepanelen presteren en vergelijk de opbrengsten van verschillende jaren, wat schaduw doet op je dak en of je systeem optimaal werkt. Alle informatie is op elk moment van de dag te bekijken via je telefoon of website. Doordat de app constant in de gaten houdt of alles in orde is hoef jij alleen nog maar te ontspannen en te genieten van je zonnepanelensysteem.

Goed om te weten =

  • Dat wij binnen 5 dagen na installatie je monitoring kunnen opleveren. We doen ons best dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.
  • Heb je geen (micro-)omvormer(s) van GoodWe, SolarEdge of Enphase? Dan is het niet mogelijk om je systeem te monitoren via een app op je telefoon of computer. Je kunt je verbruik wél altijd via het scherm op de omvormer aflezen.

Ik wil mijn zonnepanelen monitoren.

De kosten voor de monitoring bedragen €99 excl. BTW.

De geleverde simkaart gaat minimaal 5 jaar mee. Als de simkaart op is, kun je deze gewoon weer bij ons verlengen voor hetzelfde tarief. We regelen het direct!

Laat je gegevens achter zodat wij de monitoring voor je zonnepanelensysteem kunnen activeren + inrichten. Je hoort dan op korte termijn meer van ons zodat jij zelf je systeem goed in de gaten kunt houden 😉.

Te vinden op de sticker aan de zijkant van de omvormer
Te vinden op de sticker aan de zijkant van de omvormer
IccID is te vinden op het kaartje waar de simkaart in zit. Hangt aan de flyer bij de omvormer.
Serienummer is te vinden op de rechterzijkant van de omvormer
Alleen van toepassing bij een GoodWe omvormer