Hey pssst…

We zijn erg blij met jou als klant en hebben daarom iets leuks voor je! Door jouw ervaring met ons én anderen te delen, maak je het voor andere mensen gemakkelijker om een keuze te maken met welke zonnepaneleninstallateur ze in zee gaan. Daar willen we jou uiteraard voor belonen!

Ga jij met Solar Concept voor de plus?

Zie jij jezelf al lekker opladen onder de Griekse zon, dobberen op de Turkse zee of liggen aan de Spaanse Costa? Twee keer per jaar verloten wij een zonvakantie onder alle deelnemers van de ‘Met Solar Concept naar de zon!’ wedstrijd. We horen je al denken… Dat klinkt goed, maar wat moet ik er voor doen? Nou, dat is eigenlijk heel simpel; spaar 3 plussen door een review achter te laten en maak direct kans. Het is geregeld in 3 kliks! Da’s een eitje, toch?!

Wow, 2 keer per jaar? 

Jazeker! In januari en juli maken we de winnaar bekend en sturen we hem/haar een bericht. De winnaar ziet ons vanzelf verschijnen op het adres dat bij ons bekend is. Leuk toch? Doe je mee? Dan ga jij misschien straks wel met Solar Concept op reis naar de zon!

Hoe dan?

Schrijf een review op Klantenvertellen, Google en Trustpilot. Klik daarvoor op onderstaande links. Word jij de gelukkige winnaar? Dan geniet jij binnenkort van een heerlijke zonvakantie naar keuze. Ja, natuurlijk zitten er wel spelregels aan vast. Het is de bedoeling dat je alle stappen doorloopt en voltooid. Alléén dan kan onze automatisering je vinden in het systeem.

Bevestig je deelname!

Heb je alle plussen af kunnen vinken? Vul dan hieronder je e-mailadres in, je maakt vanaf dan kans op die reis naar de zon!