Vraag + antwoord met Luc.

 1. Wie ben je?
  Luc van den Hoogen.
   
 2. Wat is je leeftijd? 
  22 lentes jong.
   
 3. Waar woon je?
  Schaijk.
   
 4. Wat zijn je hobby's?
  Voetballen: ik speel in het derde D.A.W. en geef al een aantal jaar training aan de JO13-1.
   
 5. Wat is je functie bij Solar Concept?
  Adviseur binnendienst. 
   
 6. Vanaf wanneer ben je werkzaam bij Solar Concept?
  Ik ben op 22 november 2021 begonnen.
   
 7. Wat vind je van je werk bij Solar Concept?
  Ik vind werken bij Solar Concept ontzettend leuk, de energie die binnen het bedrijf hangt is altijd hoog. Hierbij probeert iedereen het maximale resultaat te behalen. Dit zowel voor jezelf, je collega's en natuurlijk voor de klant. Uiteindelijk vind ik het mooist als de klant blij is met een goed werkend systeem en een vloeiende, goede service.
   
 8. Wat was je eerste ervaring met Solar Concept?
  Ik kwam hier voor het eerst na een zichtbaar drukke week bij Solar Concept, waar nieuwe records werden gehaald en waardoor het meteen één groot gekkenhuis was. Het maakt mij heel enthousiast om meteen die maandag daarop te beginnen. Hierbij werd ik er goed begeleid en kreeg ik na 2 dagen meteen de vrijheid en verantwoordelijkheid kreeg om zelf aan de slag te gaan.
   
 9. Waar ga je hard op/waar krijg je energie van?
  Om samen met het team hard te werken, alles te geven om het beste resultaat te halen, dat geeft mij veel energie! 
   
 10. Wat spreekt je aan binnen het bedrijf?
  De combinatie om zowel als individu, als in teamverband het maximale verband te behalen!
   
 11.  Hoe ben je bij deze club terecht gekomen?
  Als Schaijkenaar kende ik het bedrijf natuurlijk goed van naam. Daarnaast ken ik verschillende mensen binnen het bedrijf, kennissen, vrienden, en mijn broertje. Zij hebben mij uiteindelijk enthousiast gemaakt en dat heeft ervoor gezorgd dat ik heb gesolliciteerd en uiteindelijk helemaal op mijn plek zit!

Luc van den Hoogen introduceren

Energie krijg ikv an

krachtmeters Luc

Lena Hendriks

Lena Hendriks

Dit is onze nieuwe topper Lena. Onze nieuwe marketingheld is in het weekend te vinden op het voetbalveld en festivals. Benieuwd wat Lena haar favoriete Nederlandse artiest is? Check het hier!

Patrick Hardeman

Patrick Hardeman

Zie hier, onze nieuwe topper, Patrick Hardeman! Patrick is onze nieuwe elektromonteur. Hij houdt van sleutelen aan auto's en is graag met zijn gezin. Alles van Patrick weten? Check het hier, hij stelt zich graag aan je voor!

Tessa van der Pol

Tessa van der Pol

Dit is onze topper Tessa! Wil je wat leuke weetjes over Tessa weten? Bijvoorbeeld dat ze elke dag helemaal van Kleve na Schaijk rijdt? Check het dan hier, ze stelt zich graag aan je voor!

Kiki van der Wielen

Kiki van der Wielen

Dit is ze dan, Kiki! Kiki is onze nieuwe magazijnheldin. Ze vindt het heerlijk om naar Jantje Smit te luisteren en is een enorm fan van voetbal. Meer weten over Kiki? Klik snel op onderstaande knop!