Henk

Ede 06-12-23

1. Klantgericht en professioneel advies 2. Uitstekende bereikbaarheid 3. Snelle, deskundige en uiterst vriendelijke installateurs en monteurs 4. Schappelijke marktconforme prijs

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Petra

Houten 03-12-23

Er werd gedurende het hele proces geweldig goed meegedacht door de (junior) Projectmanager, en de installateurs waren vriendelijk en kundig. Al het beloofde is tot nu toe waargemaakt. Ook een mooie prijs voor goede kwaliteit zonnepanelen. Ik ben er erg blij mee. En nu stroom opwekken...

klantenvertellen 10

Rob

Nieuwegein 03-12-23

Via collectieve inschrijving bij VEH zijn we in zee gegaan met Solar Concept en naar volledige tevredenheid. Vanaf het eerste contact tot en met de installateur die mij vertelde dat alles werkt. Deze waren overigens uiterst netjes, vriendelijk en ook nog gezellig.

klantenvertellen 10

peter VAN DER SCHALIE

Dordrecht 02-12-23

Zonnepanelen besteld via vereniging eigen huis, alles goed geregeld via solarconcept. Duidelijke afspraken die ze altijd zijn nagekomen.

klantenvertellen 10

Harrie

Oss 01-12-23

Zeer tevreden met mijn Solar Concept zonnepanelen! Efficiënte installatie en merkbare besparing op mijn energierekening. Een topkeuze voor duurzaamheid en kwaliteit!

klantenvertellen 10

Naiba

Nijmegen 01-12-23

Ik ben echt onder de indruk van mijn Solar Concept zonnepanelen. De installatie was snel en probleemloos, en het team was uiterst professioneel. Sinds de installatie heb ik een duidelijke daling in mijn energiekosten opgemerkt. Deze zonnepanelen zijn een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid."

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Lex

Ouderkerk aan den IJssel 30-11-23

Vanaf het eerste contact is de communicatie uitzonderlijk goed verlopen. Keurig op tijd werden we geinformeerd, tot in detail. Afspraken werden nagekomen en we werden tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. Een bijzonder compliment voor de installateurs, Jelle & zijn collega (van wie ons de naam helaas ontschoten is). Zij waren vriendelijk en vakkundig. En nu afwachten wat de panelen ons gaan opleveren.

klantenvertellen 10

Benjamin Neumann

Poortugaal 28-11-23

Absoluut top - geen enkel probleem, alles volgens plan verlopen en heel leuke medewerker!

klantenvertellen 9

Trudy Bouwman

Emmeloord 28-11-23

Via 'Vereniging Eigen Huis' zonnepanelen laten installeren door Solar concept. Heldere communicatie zowel telefonisch als schriftelijk en een duidelijk tijdspad. Vriendelijke, nette en meedenkende medewerkers, super ervaring! Laat de zon maar komen...😊

klantenvertellen 10

will

horst 28-11-23

Ondanks de stromende regen hebben de monteurs goed werk geleverd. Even afwachten als de zon gaat schijnen.Maar ik vertrouw er 100 %op dat ik de panelen snel ga gebruiken

klantenvertellen 9

Marjolein

Helmond 28-11-23

Prettige communicatie. Goede begeleiding. Komen afspraken na. Goede prijs

klantenvertellen 10

Imke

Grave 28-11-23

Onlangs heb ik voor Solar Concept gekozen voor de installatie van zonnepanelen bij mijn woning, en ik ben uitermate tevreden met mijn beslissing. Vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke installatie verliep alles soepel en professioneel. Het adviesgesprek was informatief en helder, waardoor ik een goed begrip kreeg van wat de beste opties voor mijn situatie waren. De planning en montage werden efficiënt en met minimale verstoring uitgevoerd. Het team van Solar Concept was vriendelijk, deskundig en zeer attent op mijn vragen en behoeften. De kwaliteit van de geïnstalleerde panelen is indrukwekkend en ze werken uitstekend. Ik merk nu al een significante besparing op mijn energierekening, wat een grote plus is. Bovendien is de nazorgservice van Solar Concept lovenswaardig. Ze staan altijd klaar om ondersteuning en advies te bieden. Kortom, mijn ervaring met Solar Concept is zeer positief. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren. Hun professionaliteit, kwaliteit van service en producten zijn van topniveau.

klantenvertellen 10

Kim

Zoetermeer 23-11-23

Heldere communicatie, goed werk geleverd. Betaalbaar.

klantenvertellen 10

Alex

Uden 22-11-23

Bij het eerste contact met de verkoper was ik nog vol twijfel. Maar nadat ik er via vrienden en familie (die hier al eerder klant waren) achter was gekomen dat deze (voor mij) lokale speler echt wel kwaliteit leverde durfde ik het wel aan. Nu zijn we bijna een maand na de installatie en alles werkt naar behoren. Wat ik bijzonder fijn vond was het telefoontje van de verkoper op de dag voor de installatie, waarbij hij de werkzaamheden nog even met mij doornam. Dat gaf echt vertrouwen! Ik heb er geen spijt van!

klantenvertellen 10

Jannie

Vlijmen 22-11-23

Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Bij onduidelijkheden werd er uitleg gegeven en geadviseerd. De installatie verliep vlekkeloos en volgens afspraak. Vriendelijk en ervaren personeel.

klantenvertellen 10

A.J. van Dam

CREIL 21-11-23

Helaas, buiten de schuld om van Solar, vonden de werkzaamheden van de panelen en de aansluiting in de meterkast niet op dezelfde dag. Een dag na de plaatsing van de panelen bleken deze geen energie te leveren. Echter pas na ruim een week werd een stuk element in de meterkast vervangen. Vond het jammer lang te moeten wachten, aangezien direct bekend was dat er iets bij de oplevering stuk was. Vandaag maar 4 sterren. Verder heel tevreden. Prima en netjes werkende monteurs, die plezier hebben in hun werk. Op hun advies de panelen iets anders laten plaatsen op het dag. Fijn dat ze meedenken. Contact met Solar verloopt ook heel pleziering.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Jan

Duiven 20-11-23

Solar Concept reageert snel op vragen en denkt goed met je mee. Ze komen hun afspraken en planning na. Uiteindelijk het juiste advies ook opgevolgd en de zonnepanelen liggen er strak op. Ook tijdens de installatie was er nog ruimte voor overleg en hebben wij ons plan nog iets bijgesteld om tot een nog betere oplossing te komen. Alles is echt keurig netjes verlopen en van de drie partijen die wij om een aanbod hadden gevraagd, kwam Solar Concept er met de beste prijs/kwaliteit verhouding uit. Kortom, wij zijn super blij en tevreden hoe het hele proces is verlopen, van eerste contact tot en met oplevering, is alles netjes en correct verlopen. Top!

klantenvertellen 10

Bert

Gouda 20-11-23

Ik kwam bij Solar Concept terecht via de collectieve inkoop zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. De communicatie vooraf verliep ook prima. Op de dag van de installatie stonden ze keurig op de afgesproken tijd met drie man voor de deur. Nog even snel overleg gehad over het trace van de kabel tussen het dak en de meterkast. Verder was de installatie supersnel gebeurd en werd er netjes gewerkt. Ik heb nu 11 zonnepanelen op m'n dak. Na afloop nog even een duidelijke uitleg over de installatie gehad. Ook, en dat zie je wel eens anders, werd alles netjes opgeruimd achter gelaten.

klantenvertellen 10

Pepijn Voorn

Bemmel 20-11-23

Zeer fijn contact. Snelle reactie op al je vragen. Nette vlotte installatie, door vakkundige medewerkers.

klantenvertellen 10