Erik Visser

MAASBOMMEL 16-05-24

Snel, keurig en efficiënt geregeld.

klantenvertellen 8

Fam Jansen

Winterswijk 14-05-24

Volgens prijsopgaaf / offerte en datum geleverd en ingemeten gemonteerd doir vriendelijke medewerkers kortom ben een zeer tevreden klant

klantenvertellen 10

huub

waalwijk 13-05-24

goede service en perfect geinstaleerd

klantenvertellen 10

Ellen

Stevensweert 12-05-24

De communicatie, de medewerking bij de planning, medewerking en meedenken bij het (in ons geval) aanvragen van de vergunning, het wijzen op de subsidieregeling: allemaal top. Maar: Ik was gewend dat de monteurs de dakpannen omhoog schuiven bij het lopen op het dak ivm de installatie van de panelen. Dat deden deze monteurs niet. Waren overigens geen medewerkers van Solar Concepts, zijn ingehuurd. Gevolg: 14 gloednieuw pannen stuk. Was ik wat minder blij mee. Mocht zelf pannen aanschaffen, zijn er wel door de monteurs opgelegd. Vandaar vierenhalve ster. De panelen werken overigens naar tevredenheid.

klantenvertellen 7

Wiljo

Waalwijk 12-05-24

Zeer tevreden over Solar Concept! Alles ging erg makkelijk. Ik kreeg steeds keurig een mail over wat er ging gebeuren zoals de meterkast check en de dakcheck. Het plaatsen gebeurde ook snel, ik hoefde maar kort te wachten tot de afspraak. 3 mannen kwamen en gingen meteen aan de slag. Binnen een paar uur lagen de zonnepanelen op het dak en was de meterkast geschikt gemaakt. 2 dagen daarna kreeg ik de inloggegevens van de app en de factuur. Perfect allemaal! Ik heb binnen een paar weken al een flinke opbrengst aan Kwh!

klantenvertellen 10

Marcel

Grave 10-05-24

Snel een offerte, die Dennis maakte aan onze eetkamertafel. Vragen daarna beantwoorde hij correct en snel. Ook de daarop volgende zaken verliepen zeer voorspoedig en tenslotte werden de panelen gelegd en alles aangesloten. Ik ben inmiddels gewend dat er technisch of op andere vlakken gedoe is of ontstaat, hier dus helemaal niets.

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Cor Kuijten

Geldermalsen 05-05-24

Proffesioneel bedrijf, perfecte communicatie, heldere adviezen, vakkundig personeel. Vriendelijk, team werkers, veilig werken en last but not least snel. Kortom ik had geen betere keuze kunnen maken in de veelheid van installatiebedrijven van zonnepanelen.

klantenvertellen 10

Guido

Borculo 02-05-24

Alles wat dit bedrijf zegt komen ze ook na!! Voor, tijdens en na de installatie alles klopt!! Super werk afgeleverd! Dikke pluim, zeker een aanrader.

klantenvertellen 10

Mark

Duiven 01-05-24

Van offerte tot installatie: Solar Concept is een betrouwbare partner. Zeer tevreden

klantenvertellen 10

Mitat Karaca

Rhoon 30-04-24

Heel vriendelijke dienstverlening. En alle vertrouwen dat het goed komt.

klantenvertellen 10

Christoph

Breda 30-04-24

Professioneeel en kundig.

klantenvertellen 10

Irene

Hengelo 30-04-24

Alles goed geregeld volgens afspraak, nette en vriendelijke technici. Enig minpunt lag in de schouw. Niet gecheckt in de kruipruimte, die te nat bleek te zijn op dat moment, schouwer had er niet in gekeken. Vervelend voor mij en voor de technici, nu kon de installatie niet voltooid worden. Is snel goed gekomen. Nu werkt alles prima.

klantenvertellen 8

M. Timmer

Etten-Leur 23-04-24

snelle monteurs, vriendelijk niet bang voor een stevige regen en hagelbui

klantenvertellen 10

Piet Westra

Apeldoorn 22-04-24

Fijne jongens, goede werkers. Nemen de tijd voor je, ik moest onverwachts naar huisarts. Mijn vrouw moest mee. Na overleg met de jongens was het geen probleem. Mijn vrouw en ik hadden genoeg vertrouwen om deze heren die we 30 minuten daarvoor pas voor het eerst zagen alleen te laten in onze woning. Hebben bij thuiskomst nog duidelijke instructie gehad over het gebruik van het zonnepanelen systeem. Hartelijk dank voor deze dag. Piet en Petra Westra

klantenvertellen 10

GM Hassing

Arnhem 19-04-24

Hele goeie ervaring, alles klopte zoals afgesproken. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke jongens die op het dak de zonnepanelen installeerde

klantenvertellen 10

Rene

Ede 18-04-24

Vooraf door middel van een schouw wordt duidelijk hoe de installatiedag eruit gaat zien! Op de dag zelf gaan de monteurs lekker aan de slag en in een paar uur heb je een werkend systeem! We zijn heel blij met het hele traject: van eerste kennismaking tot de uiteindelijke installatie! We bevelen Solar Concept dan ook zeker aan bij bekenden

klantenvertellen 10

Peter v. Abswoude

Oostrum 18-04-24

Zeer tevreden. Duidelijke communicatie. En een hele netee oplevering. Zeer tevreden

klantenvertellen 10

Anna

Maastricht 17-04-24

Uitstekende communicatie, snel en netjes geïnstalleerd

klantenvertellen 10

Tevreden klant

‘s- Hertogenbosch 15-04-24

Het hele proces was duidelijk en transparant. Er werd meegedacht en toen op de dag van de installatie iets tegenviel kwamen ze zelf met een goede oplossing zonder meerkosten. Kortom; laat de zon maar schijnen op onze 13 Longi solar full-black panelen.

klantenvertellen 10

Mark

Heerlen 14-04-24

Goede prijs, goede service

klantenvertellen 10