Jos

Boekel

In het offertetraject zijn we deskundig geadviseerd door de adviseur van Solar Concept. Deze adviseur is op bezoek geweest voor schouw en adviesgesprek (grote pre), heeft goed meegedacht en heeft rekening gehouden met schaduwval van de schoorsteen op ons dak. Door Tigo optimizers mee te nemen in het systeem wordt het nadeel van de schaduw teniet gedaan en konden we toch voor een technisch eenvoudig en gunstig geprijsd string-systeem kiezen. Na akkoord op de offerte is de installatie zeer snel ingepland. De installatie verliep vlot en zowel de dakploeg en elektricien hebben net werk geleverd. De groepenkast is op een later tijdstip vervangen en ook dit werk is netjes opgeleverd. Het systeem werkt prima en al met al was het een zeer positieve ervaring.

9

Ger

Schrijver

Voortraject zoals gecommuniceerd exact gevolgd. Vaak stappen doorlopen in een kortere tijd. Communicatie daarover uitstekend. Plaatsing verliep zéér goed. Vooroverleg over plaatsing panelen en omvormer zonder enig probleem. Plaatsing verliep snel en nauwkeurig met een kleine correctie achteraf. Iets meer aandacht voor informatie over werking omvormer en opleverdocument wenselijk. Concept VEH en Solar concept werkt zoals beloofd. Al met al een dikke 9.

10

Paul

Tiel

Tevreden

10

Clemens

Arnhem

Tevreden met snelle plaatsing en de communicatie vooraf. Communicatie achteraf had wel iets duidelijker gemogen. Wij zouden een mail ontvangen met instructies die maar niet kwam. Uiteindelijk zelf gebeld en toen werd ik weer snel geholpen met aansluiting op de app. Vervolgens heb ik zelf eea uitgezocht over de aanmelding bij energieleverancier.nl.

9

Wilma

Uden

Het voorbereidingstraject is duidelijk en geeft veel informatie. Bij vragen wordt je prettig en vakkundig te woord gestaan. De zonnepanelen liggen keurig op het dak. Er was overleg over de kabelroute. Kreeg ik enkele dagen tevoren een mail waarin stond dat doorvoer via plat dak niet aan te raden is, werd door de heren daar anders over gedacht. (toch geen doorvoer via plat dak gekozen) De heren zijn kundig en aangenaam in de omgang. De app downloaden is eenvoudig. De app aan de praat krijgen niet. Er is geen informatie wanneer de wifi-verbinding niet lukt. Ook heb ik zelf na drie-en-een-halve week gebeld waar het schouwrapport bleef. Door drukte kwam dit later. Ook dan is men vriendelijk en behulpzaam. Een prettig bedrijf!

9

Astrid

Oss

Via de Vereniging Eigen Huis zonnepanelen laten plaatsen door Solar Concept. Tevreden met snelle levering en vakkundige plaatsing.

8

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Pascal

Arnhem

De installatie begon op de afgesproken tijd, vriendelijk personeel wat samen met mij de beste plaats voor de omvormer heeft bepaald. Daarvoor was een dakdoorvoer nodig (niet standaard) die een week later werd uitgevoerd. Aanmelding van de omvormer werd ook gedaan. Ik kon direct zien dat de panelen werkte en ook de opbrengst. Alles netjes en professioneel afgehandeld

8

henk

grave

ik ben zeer tevreden met Sollar Consept, omdat ze adequaat en snel reageren

9

Dick

Tiel

Zeer tevreden over installatie

9

J.E.W.

Tiel

Hele proces vlot en professioneel verlopen. Prima advies, Installatiewerk professioneel en keurig verlopen. Bereidwillige en vriendelijke medewerkers getroffen. Eén puntje wat beter kan: Op dag van instalatie kwamen twee monteurs voor het "dakwerk". Eén van hen vroeg mij wat aarzelend: "heeft ons kantoor u an gebeld?" Dat was dus niet zo. Toe bleek dat de elektromonteur niet kon komen, iets met ziekte odf doktersbezoek. Jammes, maar zoiets kan gebeuren. Echt vervelend was dat dit niet vooraf even gecommuniceerd was. Met enige moeite voor hem een nieuwe afspraak gemaakt (een week later). Op die nieuwe datum heb ik aan het eind van de middag zelf maar eens gebeld met de vraag of hij nu welk kwam. Na enig wachten werd ik teruggebeld mer de mededeling dat het deze middag ook niet zou gaan lukken. Dat maakte ons opnieuw niet vrolijk....! Weer nieuwe afspraak voor de volgende middag. Gelukkig kwam de monteur toen wel en op tijd. Zijn professionele werkwijze en vriendelijkheid heeft toen alles goed gemaakt. Advies mijnerzijds: wees wat sneller en attenter met uw communicatie bij dit soort kleine, maar hinderlijke verstoringen.

9

aloys

loo

keurig en in overleg gewerkt afspraken goed na gekomen

9

Piet

Pijnacker

De gemeente had een gezamenlijk inkoopproject voor zonnepanelen en daarvan had ik een offerte gehad. Solar Concept bleek meer dan de helft goedkoper. In een paar uurtjes was de installatie klaar en het werkt nu perfect.

10

Dieuwertje Butter

Westervoort

Duidelijke stap voor stap informatie vooraf. Vriendelijk en keurig personeel en goede uitleg. Ben echt tevreden!

10

Reijer

Vlijmen

De zonnepanelen zijn goed en volgens afspraak op het dak geplaatst. Het elektrisch is goed aangesloten, maar het leggen van de kabel in huis van boven naar de meterkast had wel iets netter gedaan kunnen worden. De zonnepanelen werken heel goed. Het totaal is uitstekend gedaan.

10

Theo

Katwijk

Vooraf regelmatige en heldere communicatie via email. Afspraken prima nagekomen. Systeem snel en netjes geplaatst. Medewerkers deskundig en prettig in de omgang.

10

Theo

Heumen

Goed geregeld met ervaren technische mensen. Helaas 1 dakpan, maar kwamen 2 dagen later terug om andere, door ons geregelde dakpan, er weer op te leggen, wat mij niet gelukt was. Prima service. Echter van de later geïnstalleerde app snap ik helaas niet veel. De geleverde omvormer staat ook niet in het lijstje van te selecteren omvormers.nog niet gelukt om contact te zoeken met solar. Bandje stond er al op toen ik om 16.30 uur belde. Op bandje stond dat de kantooruren van 09.00 tot 17.00 waren!?

8