Tommy Meulendijk

24-02-22

Sinds 5 dagen werkt mijn systeem. Nu nog wat bewolking maar wij zijn klaar voor de zonnige maanden!

google 10

René Speetjens

24-02-22

Goed bedrijf voor als je zonnepanelen wilt, werken ook samen met goede klantvriendelijke 'onderaannemers' voor het plaatsen en de techniek. In eerste instantie op de installatie-dag een niet vooraf onderkend probleem in ons huis m.b.t. leiding richting omvormer. Maar echt goed meegedacht in oplossing en naar wens uitgevoerd en hersteld binnen enkele dagen.

google 10

Corine van Vessem

24-01-22

Hele fijne club van mensen die mij enorm goed geholpen hebben. Prima advies, super prijs en uitstekend werkend systeem.

google 10

Frank van der Heijden

24-01-22

Super bedrijf. Dat begon al met uitermate goed advies waar tijd voor werd genomen en een scherpe offerte. Daarna de montage. Nette electricien en monteurs. In overleg kleine wijziging aan het legplan, wat ook loigisch was. Heel netjes gewerkt door electricien en de mensen op het dak. Om 08:00 begonnen en om 15:30 werkte de installatie van 15 panelen op 3 dakdelen. alles netjes geplaatst, weggewerkt en opgeruimd. Na een drukke dag namen alle heren nog voldoende de tijd om ons te instrueren en dingen uit te leggen.

google 10

Piet van Hal

11-11-21

google 10

Jurgen Gerritse

05-11-21

google 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Martin Moes

05-11-21

Perfecte service van offerte tot plaatsing ! Zeer tevreden over het prima advies voor een doeltreffende omvormer zonder onnodig gebruik (schaduwvrij dak) van prijsverhogende optimizers, zoals dit bij 99% van de andere offertes wel gebeurd. Complimenten aan het gehele Team !

google 10

Frank Van Opbergen

12-10-21

De backoffice heb ik in de offertefase als klantgericht ervaren. Met de schouw op afstand is het wel uitkijken geblazen, want het is niet altijd zoals het lijkt vanuit de lucht. Doorvragen kan dus geen kwaad. Maar ze denken graag mee. Toen …Meer

google 8

Erik Adams

12-10-21

het hele traject plaatsen en aansluiten gewoon erg goed .. complimenten voor dit bedrijf en voor de jongens die de panelen hebben gezet en de Electricien ...gewoon goed

google 10

Ans van de Kamer

12-10-21

Ben bijzonder tevreden over de levering van m'n zonnepanelen en aanpassing van de meterkast. Hele vakkundige prettige medewerkers die met je meedenken. Ook het email en telefonische contact was oke. Snelle reactie op vragen. Ben blij met m'n aanschaf via Solar Concept

google 10

Jan van Lieshout

12-10-21

Jan van Lieshout

google 10

Tiny Geurts Van Kessel

14-08-21

Mooi bedrijf!!

google 10

Harry Bekkers

14-07-21

Prachtige club mensen met extreem veel kennis van de markt. Het advies wat ik gekregen heb ik zeer deskundig en het resultaat is exact wat men beloofd. Ik ben heel blij dat ik Solar Concept B.V. heb leren kennen via vrienden en kennissen. Inmiddels al veel bekende uit het dorp die met Solar Concept B.V. in zee zijn gegaan en ik hoor enkel goede berichten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die ze de aankomende jaren gaan introduceren.

google 10

Frans de Lange

12-05-21

Voortraject en installatie van de panelen en de omvormer verliepen prima. Panelen leveren goede prestaties. Contact met het bedrijf over het algemeen ook correct en netjes.

google 10

Apucho Sarmiënto Huarhua

12-04-21

Na meerdere offertes met elkaar te hebben vergeleken, kwam Team Solar Concept by far het scherpste uit. Zij kwamen ook als enige van te voren kijken om de offerte op te maken. Bij de plaatsing gingen er helaas meerdere zaken fout. Het legplan kon niet worden nagekomen, nu was dit in mijn situatie niet erg omdat ik de zonnepanelen niet zie deze liggen op mijn schuur. Ik wilde de omvormer laten aansluiten in mijn schuur dit was volgens Team Solar Concept mogelijk. Echter toen de elektricien kwam bleek dit technisch niet mogelijk te zijn. Hierdoor moest er een leiding van de schuur naar de woning worden gelegd van circa 50 meter. Deze heeft Team Solar Concept uiteindelijk kosteloos geleverd en geplaatst. Ik moest in het traject wel een aantal keer bellen om ze tot actie te laten komen, maar al met al is alles netjes opgelost en waren ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

google 8

Joop Laenen

14-02-21

Goed bedrijf werken hard aan een goede toekomst.

google 10

Esse Jonker

14-11-20

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

google 10

14-11-20

Top bedrijf!

google 10

L Huibers

14-11-20

Ik heb ze al een paar keer aan de lijn gehad. Mijn vragen worden altijd correct en vriendelijk beantwoord. En anders gaan ze met je meekijken en denken voor een oplossing!! 👍👌

google 10

Adam Podmostka

14-11-20

google 10