Adam Podmostka

10

Top bedrijf!

10

Maikel K

Super tevreden met mijn zonnepanelen. Na veel zoeken bij dit bedrijf uitgekomen. Vakkundig personeel en de goedkoopste aanbieder. 5 sterren👍

10

Pieter van Tiel

Bedrijf wat afspraken perfect nakomt, bij ons lagen de zonnepanelen er binnen een paar uur op. De mensen zijn niet alleen vakbekwaam maar ook klantvriendelijk. Aanrader.

10

Alles naar tevredenheid verlopen!

10

Eddy Muller

Super bedrijf met ontzettend aardige en vakbekwame medewerkers. Wij hadden bij verschillende bedrijven offerte aangevraagd. Bij Solar Schaijk kwam niet alleen de beste offerte uit de bus, maar ook de persoonlijke benadering gaf ons veel vertrouwen. Met een duidelijke afspraak m.b.t. de datum en tijd hebben wij onze zonnepanelen laten plaatsen. Uitvoerige zorg word besteed aan leggen, schoonhouden van de plaats en de uitstekende uitleg. Solar van ons een dikke tien.

10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

L Huibers

Ik heb ze al een paar keer aan de lijn gehad. Mijn vragen worden altijd correct en vriendelijk beantwoord. En anders gaan ze met je meekijken en denken voor een oplossing!! 👍👌

10

Roy Laros

Vakbekwame en aardige medewerkers. Waterleiding geraakt met boren, maar keurig opgelost door solarconcept zelf en geen kosten voor ons. Nemen alle rotzooi netjes mee en laten het schoon en opgeruimd achter.

10

Esse Jonker

Met de zon van de laatste dagen komt er, in deze nare tijd, bij ons toch een beetje zon ook binnen. Zon van SolarConcept via VEH. Een prachtig samenspel met een prima uitvoering. Jammer alleen dat op de dag van de montage er 3 mannen grotendeels in de regen moesten werken. Maar wat een goed resultaat. Na mijn aanmelding snelle en goede reacties. Met de schouw op afstand een uitstekend advies van de medewerker van SolarConcept. Prima vakmensen die hier exact op de afgesproken tijd en dag kwamen. Meedenken over de beste manier van plaatsen. Top allemaal. Compliment voor alle medewerkers die betrokken waren bij dit project(je). En nu maar hopen dat we nog veel zonuren krijgen.

10

Rutger Kerstiens

Prima partij om je zonnepanelen bij te kopen! Hele traject - van offerte tot plaatsing - verliep soepel. Ik ontving een scherpe aanbieding (veruit de gunstigste van de 5 offertes, met onderling vergelijkbare producten en garanties) en onderhield vervolgens uitstekend contact met een vast aanspreekpunt die helder communiceerde en zijn afspraken nakwam. Plaatsing was conform afspraak, met de fijne flexibiliteit dat als er méér panelen op het dak geplaatst konden worden, dat mogelijk zou zijn. De vriendelijke en communicatief vaardige monteurs hadden inderdaad twee panelen extra in de auto liggen... Fijn!

10

Joop Laenen

Goed bedrijf werken hard aan een goede toekomst.

10

Tiny Geurts Van Kessel

Mooi bedrijf!!

10

Frans de Lange

Voortraject en installatie van de panelen en de omvormer verliepen prima. Panelen leveren goede prestaties. Contact met het bedrijf over het algemeen ook correct en netjes.

10

Apucho Sarmiënto Huarhua

Na meerdere offertes met elkaar te hebben vergeleken, kwam Team Solar Concept by far het scherpste uit. Zij kwamen ook als enige van te voren kijken om de offerte op te maken. Bij de plaatsing gingen er helaas meerdere zaken fout. Het legplan kon niet worden nagekomen, nu was dit in mijn situatie niet erg omdat ik de zonnepanelen niet zie deze liggen op mijn schuur. Ik wilde de omvormer laten aansluiten in mijn schuur dit was volgens Team Solar Concept mogelijk. Echter toen de elektricien kwam bleek dit technisch niet mogelijk te zijn. Hierdoor moest er een leiding van de schuur naar de woning worden gelegd van circa 50 meter. Deze heeft Team Solar Concept uiteindelijk kosteloos geleverd en geplaatst. Ik moest in het traject wel een aantal keer bellen om ze tot actie te laten komen, maar al met al is alles netjes opgelost en waren ze prijstechnisch zeer aantrekkelijk.

8

Harry Bekkers

Prachtige club mensen met extreem veel kennis van de markt. Het advies wat ik gekregen heb ik zeer deskundig en het resultaat is exact wat men beloofd. Ik ben heel blij dat ik Solar Concept B.V. heb leren kennen via vrienden en kennissen. Inmiddels al veel bekende uit het dorp die met Solar Concept B.V. in zee zijn gegaan en ik hoor enkel goede berichten. Ik ben benieuwd naar de nieuwe producten die ze de aankomende jaren gaan introduceren.

10