Marcel

Duiven 07-12-23

Zeer tevreden over de werkwijze van Solar Concept. Zowel alle contacten vooraf, als ook de montage afspraak en afwikkeling!!! Echt heel erg tevreden en beveel hen zeker aan. Opvallend is de vriendelijke en professionele werkwijze van de diverse medewerkers die ik aan de lijn heb gehad. Een dikke pluim voor het team dat de panelen (bij vrieskou) gelegd heeft. Kortom alles volgens planning en volledig naar wens. Chapeau!!

klantenvertellen 10

Maico

Oss 07-12-23

Ben tevreden met solar. Mensen zijn vriendelijk en kundig

klantenvertellen 10

Marco van der Steen

Amsterdam 07-12-23

Onlangs heb ik ervoor gekozen om zonnepanelen en een thuisbatterij te laten installeren door Solar Concept, en ik kan niet anders dan zeer tevreden zijn over deze beslissing. Vanaf het eerste gesprek tot de afronding van de installatie, de deskundigheid en professionaliteit van het team waren buitengewoon. De monteurs blonken uit in hun vakmanschap. Ze legden elk detail van het installatieproces helder uit en waren stipt, ordelijk, en efficiënt in hun werk. Hun aandacht voor detail en toewijding om de beste oplossing voor mijn huis te bieden waren opmerkelijk. Het advies dat ik kreeg over de zonnepanelen en de thuisbatterij was grondig en op maat gemaakt voor mijn situatie. Dankzij hun inzichten heb ik een systeem dat perfect aansluit bij mijn energiebehoeften. Ik beveel Solar Concept ten zeerste aan voor iedereen die overweegt om over te stappen op zonne-energie. Hun expertise, klantgerichtheid en kwal

klantenvertellen 10

G. Koster

Waddinxveen 07-12-23

Solar Concept. Een mooi bedrijf waar wij hele goede herinneringen aan zullen hebben en het zeker doorvertellen aan anderen. Contact met de medewerkers erg fijn en zijn zeer behulpzaam. Groepenkast laten vervangen, correct en vriendelijke medewerker. De zonnepanelen en de installatie vakkundig gelegd en geïnstalleerd. Alleen maar lof over Solar Concept. Laat de zon nu maar schijnen.

klantenvertellen 10

Johann

Helsinki 07-12-23

Top ervaring. Prima prijs, leuke monteurs en kundige adviseurs.

klantenvertellen 10

Dirk Fedde

Ede 07-12-23

Ze bestaan nog, bedrijven waarbij alles wel in één keer goed gaat..!

klantenvertellen 10

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Henk

Ede 06-12-23

1. Klantgericht en professioneel advies 2. Uitstekende bereikbaarheid 3. Snelle, deskundige en uiterst vriendelijke installateurs en monteurs 4. Schappelijke marktconforme prijs

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Petra

Houten 03-12-23

Er werd gedurende het hele proces geweldig goed meegedacht door de (junior) Projectmanager, en de installateurs waren vriendelijk en kundig. Al het beloofde is tot nu toe waargemaakt. Ook een mooie prijs voor goede kwaliteit zonnepanelen. Ik ben er erg blij mee. En nu stroom opwekken...

klantenvertellen 10

Rob

Nieuwegein 03-12-23

Via collectieve inschrijving bij VEH zijn we in zee gegaan met Solar Concept en naar volledige tevredenheid. Vanaf het eerste contact tot en met de installateur die mij vertelde dat alles werkt. Deze waren overigens uiterst netjes, vriendelijk en ook nog gezellig.

klantenvertellen 10

peter VAN DER SCHALIE

Dordrecht 02-12-23

Zonnepanelen besteld via vereniging eigen huis, alles goed geregeld via solarconcept. Duidelijke afspraken die ze altijd zijn nagekomen.

klantenvertellen 10

Harrie

Oss 01-12-23

Zeer tevreden met mijn Solar Concept zonnepanelen! Efficiënte installatie en merkbare besparing op mijn energierekening. Een topkeuze voor duurzaamheid en kwaliteit!

klantenvertellen 10

Naiba

Nijmegen 01-12-23

Ik ben echt onder de indruk van mijn Solar Concept zonnepanelen. De installatie was snel en probleemloos, en het team was uiterst professioneel. Sinds de installatie heb ik een duidelijke daling in mijn energiekosten opgemerkt. Deze zonnepanelen zijn een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en duurzaamheid."

klantenvertellen 10

Lex

Ouderkerk aan den IJssel 30-11-23

Vanaf het eerste contact is de communicatie uitzonderlijk goed verlopen. Keurig op tijd werden we geinformeerd, tot in detail. Afspraken werden nagekomen en we werden tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. Een bijzonder compliment voor de installateurs, Jelle & zijn collega (van wie ons de naam helaas ontschoten is). Zij waren vriendelijk en vakkundig. En nu afwachten wat de panelen ons gaan opleveren.

klantenvertellen 10

Benjamin Neumann

Poortugaal 28-11-23

Absoluut top - geen enkel probleem, alles volgens plan verlopen en heel leuke medewerker!

klantenvertellen 9

Trudy Bouwman

Emmeloord 28-11-23

Via 'Vereniging Eigen Huis' zonnepanelen laten installeren door Solar concept. Heldere communicatie zowel telefonisch als schriftelijk en een duidelijk tijdspad. Vriendelijke, nette en meedenkende medewerkers, super ervaring! Laat de zon maar komen...😊

klantenvertellen 10

will

horst 28-11-23

Ondanks de stromende regen hebben de monteurs goed werk geleverd. Even afwachten als de zon gaat schijnen.Maar ik vertrouw er 100 %op dat ik de panelen snel ga gebruiken

klantenvertellen 9

Marjolein

Helmond 28-11-23

Prettige communicatie. Goede begeleiding. Komen afspraken na. Goede prijs

klantenvertellen 10

Imke

Grave 28-11-23

Onlangs heb ik voor Solar Concept gekozen voor de installatie van zonnepanelen bij mijn woning, en ik ben uitermate tevreden met mijn beslissing. Vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke installatie verliep alles soepel en professioneel. Het adviesgesprek was informatief en helder, waardoor ik een goed begrip kreeg van wat de beste opties voor mijn situatie waren. De planning en montage werden efficiënt en met minimale verstoring uitgevoerd. Het team van Solar Concept was vriendelijk, deskundig en zeer attent op mijn vragen en behoeften. De kwaliteit van de geïnstalleerde panelen is indrukwekkend en ze werken uitstekend. Ik merk nu al een significante besparing op mijn energierekening, wat een grote plus is. Bovendien is de nazorgservice van Solar Concept lovenswaardig. Ze staan altijd klaar om ondersteuning en advies te bieden. Kortom, mijn ervaring met Solar Concept is zeer positief. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren. Hun professionaliteit, kwaliteit van service en producten zijn van topniveau.

klantenvertellen 10

Kim

Zoetermeer 23-11-23

Heldere communicatie, goed werk geleverd. Betaalbaar.

klantenvertellen 10