Ad

Sprang-Capelle

Zie boven

8

Maud

van Etten

In de voorbereiding waarin ik tot 3x toe mijn offerte ('schouwrapport') wijzigde buitengewoon snel en adequaat geholpen. Omdat ze dat enkel op afstand doen, was ik wel beetje bang dat er eenmaal ter plekke wat verrassingen zouden oppoppen. Dat was ook zo want de (grote!) omvormer bleek eigenlijk nergens in mijn kleine huisje te passen. Maar dat hebben we in goed onderling overleg toch wel opgelost. Het is mij duidelijk dat Solar Concept wel goed geequipeerd is voor zulke grote opdrachten als de VEH collectieve inkoop.

8

Michel

Vlijmen

Hele proces is soepeltjes verlopen. Niets op aan te merken. In mijn hoofd was het allemaal veel ingewikkelder, maar op deze manier hoeft het voor niemand een belemmering te zijn en is het een waardevolle investering.

10

egbert

schaijk

netjes en vlot gewerkt

9

LJ

Oss

Zeer goed

10

Jos

Boekel

In het offertetraject zijn we deskundig geadviseerd door de adviseur van Solar Concept. Deze adviseur is op bezoek geweest voor schouw en adviesgesprek (grote pre), heeft goed meegedacht en heeft rekening gehouden met schaduwval van de schoorsteen op ons dak. Door Tigo optimizers mee te nemen in het systeem wordt het nadeel van de schaduw teniet gedaan en konden we toch voor een technisch eenvoudig en gunstig geprijsd string-systeem kiezen. Na akkoord op de offerte is de installatie zeer snel ingepland. De installatie verliep vlot en zowel de dakploeg en elektricien hebben net werk geleverd. De groepenkast is op een later tijdstip vervangen en ook dit werk is netjes opgeleverd. Het systeem werkt prima en al met al was het een zeer positieve ervaring.

9

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Jan

Wageningen

Efficiënt en praktisch team, Gijs, Camiel en Jip. Nu nog kijken hoe de panelen het doen:)

10

Perry

Tiel

Nooit gedacht dat zonnepanelen laten plaatsen zo eenvoudig zou zijn! Na een paar contactmomenten stonden ze al bij ons op het dak om de panelen te plaatsen. Voordat we het wisten waren we al stroom aan het opwekken! Alles is super netjes afgewerkt en afgeleverd. + Prijs/kwaliteit verhouding + Snelheid + Communicatie

10

Wolter

Bemmel

Zeer prettig geregeld in alle fases, van de offerte fase tot installatie.

10

Berry

Malden

Goede service, prettige medewerkers. En keurige montage

10

Kees

Boxtel

Alles werd goed uitgelegd. Naderhand werd alles waar gemaakt zoals afgesproken.

10

pascal de louw

GRAVE

Helder verhaal. Goede monteurs en netjes in de meterkast weggewerkt

9

Bart

Schaijk

Van A tot Z alles perfect geregeld.

10

Henri

Demen

Wij zijn via een kennis geattendeerd op Solar Concept. Wij zijn ondanks alle positieve verhalen zelfs nog positief verrast. Leuke mensen, goede communicatie, gezellige monteurs, perfecte afwikkeling

10

Marco

Ede

Vriendelijk montage team, vriendelijke en vakkundige elektricien. Na montage bleek er kortsluiting in de omvormer. Dit is verholpen en het systeem loopt nu prima. App op de mobiel wordt snel voor je beschikbaar gemaakt.

10

Ronald

Sint Anthonis

Zeer ervaren mensen met een oog voor detail. Zowel de elektriciens als de heren die de panelen kwamen instaleren , hadden een hoop kennis en werken zeer netjes.

10

Pieter Schreurs

Malden

Het werkt allemaal. Jammer dat ik twee panelen in het zicht heb.

8

Frans

HELDEN

Goed werk geleverd.

8

Rob

Ede

Na inschrijving voor het collectieve inkooptraject van Vereniging Eigen Huis, heel snel reactie van Solar Concept. Na aanlevering via e-mail van de gewenste informatie en foto's van de situatie en wat telefonisch contact, ontvingen we binnen enkele dagen ons "persoonlijke schouwaanbod". Duidelijk gespecificeerd en helder. Er was als meerwerk een optimizer opgenomen. Bij navraag via mail bleek dit, zoals ik al dacht, wenselijk i.v.m. schaduw die begin van de ochtend op één van de panelen veroorzaak door onze dakkapel. Na elektronisch akkoord, werk vlot een definitieve plaatsingsdatum, 9 weken later, vastgesteld. Op de dag van plaatsing verschenen de medewerkers keurig op tijd. Binnen een halve dag alles inclusief, omvormer, bekabeling en aanpassing meterkast keurig uitgevoerd. Enkele dagen later was de app voor monitoring (via 4G) ingericht en werkte meteen goed. Na controle en akkoordbevinding door Vereniging Eigen Huis van de door Solar Concept aangeleverde foto's, ontvingen we binnen een week de definitieve factuur conform de aanbieding. Alles werkt naar behoren. Tot nu toe geheel tevreden.

10