wendy

Herpen 16-03-22

Netjes en vakkundig.

klantenvertellen 10

Y.M van Dissel

Roosteren 16-03-22

Nette harde werkers. Waren snel en correct.

klantenvertellen 9

Tony Jans

Lent 13-03-22

Prima offerte, scherpe prijs en goede installatie.

klantenvertellen 10

Frans Boer

Arnhem 13-03-22

Goede heldere communicatie en organisatie. Wel is alles op afstand.

klantenvertellen 8

Pha Janssen

Langenboom 12-03-22

Monteurs hebben best wel een risicovol vak. Met paneel op schouders in de wind de hoge ladder op. Helaas ivm harde wind niet alle panelen kunnen leggen. Het waren vriendelijke mannen, werken netjes en alles netjes opgeruimd.

klantenvertellen 9

Besparen

Vul je gegevens in, dan nemen we meteen een kijkje op je dak en dan stellen we het beste totaalconcept voor jouw specifieke situatie samen.

Aad

Smits 11-03-22

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Solarconcept. Ook de aanpak van de meterkast verdient een pluim.

klantenvertellen 10

Bas

Sint-Michielsgestel 10-03-22

Goed verhaal, duidelijke aanbieding, vriendelijke mensen en prima uitvoering van het gecombineerd systeem op hellend en plat dak Nadat het systeem in gebruik is genomen blijken 2 van de panelen in het voorjaar deels van de dag in de schaduw van de andere te liggen waardoor meer dan de helft van de opbrengst verloren gaat. Hierover contact opgenomen, nette reactie ontvangen. Hierbij ook een forse aanbieding ontvangen voor een door mijzelf aangedragen optimalisatie van het systeem. Iets meer tijd nemen om de engineering en risico’s te bespreken had voor een duurzamere oplossing gezorgd.

klantenvertellen 7

Niels de Jong

Oosterbeek 09-03-22

bij een betere communicatie en schouw vooraf (wat ik had voorgesteld) was het eerder gerealiseerd. Uiteindelijk blij met het eindresultaat en de laatste 2 contactmomenten waren zeer positief (schouw en uiteindelijke installatie)

klantenvertellen 8

Ineke

Apeldoorn 09-03-22

De medewerkers leverden goed werk, dachten mee over de beste oplossing voor de aansluiting, gaven me de juiste informatie en waren prettig in de omgang.

klantenvertellen 10

G Brouns

Heel 07-03-22

Vooraf verliep het traject van info over teveel verschillende personen en daardoor erg moeizaam ook werd er niet altijd terug gebeld en het inspectie bezoek wat was afgesproken niet gepland. Het plaatsen en het overleg op de installatie dag verliep heel goed. Had al heel veel voorbereid.

klantenvertellen 8

Ali

WAGENINGEN 06-03-22

Prettig, correct en zakelijk, klantens op nummer 1.

klantenvertellen

klantenvertellen 8

Twan

Delfgauw 05-03-22

Vorige week mijn systeem opgeleverd en alles werkt perfect. Dankjewel Solar Concept voor de fijne samenwerking!

klantenvertellen 10

Martin

Arcen 05-03-22

Werk geheel verricht volgens afspraak

klantenvertellen 8

J. Voorbrood

ROSMALEN 05-03-22

Afdeling verkoop: ten opzichte van andere bedrijven kreeg ik meer advies dan een verkoop praatje. Dat voelt meteen goed. Planning: jammer dat hier de communicatie niet 100 procent was. Het is uiteindelijk goed gekomen. Service: deze afdeling verdiend een dikke pluim.

klantenvertellen 10

Willem

Doetinchem 05-03-22

De installateurs zijn prettige vriendelijke vakmensen. Het is altijd mooi om naar vakwerk te kijken. Elke handeling was raak. Geweldig. Doodeng zoals ze met een paneel in de hand op een ladder lopen. Mij niet gezien. Vanwege Corona en drie stormen op rij was er een beetje uitstel maar dat is prima opgelost.

klantenvertellen

klantenvertellen 10

Toon

Sint-Michielsgestel 05-03-22

Ik ben tevreden hoe het proces is gelopen van inschrijven tot leveren en installatie.

klantenvertellen 8

Dirk

Zuid-Beijerland 05-03-22

Alles zeer goed verlopen van begin tot en met de installatie. Wat het laatste betreft, zeer goed en snel uitgevoerd en keurig ge werkt door beide heren. We zijn zeer tevreden.

klantenvertellen 10